ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να κλείσουν θετικά το 2021 επιθυμούν Δήμητρα και Θησέας

να-κλείσουν-θετικά-το-2021-επιθυμούν-δήμη-252586

Φιλοξενούμενοι είναι σήμερα τόσο η Δήμητρα όσο και ο Θησέας, που πηγαίνουν στις έδρες της Φήκης και του Ατρόμητου Παλαμά, προκειμένου να κυνηγήσουν τα «διπλά», που θα βελτιώσουν της βαθμολογική τους θέση σε παιχνίδια που αρχίζουν στις 15.00 και γίνονται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Ευξεινούπολης δείχνει σε καλύτερη κατάσταση τη δεδομένη περίοδο, έχοντας συγκομιδή δέκα βαθμών στους τελευταίους τέσσερις αγώνες.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Για το αήττητο εκτός

έδρας η Δήμητρα

Δεν έχει ηττηθεί η Δήμητρα εκτός έδρας μέχρι στιγμής, έχοντας απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες και σκοπό να έχει να συνεχίσει να είναι αήττητη στο σημερινό παιχνίδι με τη Φήκη στα Τρίκαλα. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου έχει διαφορά τεσσάρων πόντων από τη γραμμή του υποβιβασμού, ευρισκόμενη στην 3η θέση με 15 βαθμούς, και θέλει να την αυξήσει στο τελευταίο ματς του 2021.

Απόντες σήμερα θα είναι ο Λάμπος, που θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής για τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε, ενώ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί και ο Σταυράκης, που από την προθέρμανση της αναμέτρησης με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου την περασμένη Κυριακή έχει λουμπάγκο στη μέση. Ετσι τη θέση του θα πάρει ο νεαρός Ρωμανός Χαρχαλάκης, που θα καταγράψει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την 3η του συμμετοχή σε επίπεδο Γ’ Εθνικής. Στις άλλες δύο η ομάδα του είχε μία ήττα με τον ΑΟ Υπάτου και μία ισοπαλία με τον Εθνικό Κεραμιδίου, που διέκοψε το σερί των τριών νικών που είχαν προηγηθεί. Θετικό είναι ότι είναι υγιής ο Μαυροζούμης, που έλειψε λόγω διαστρέμματος στην τελευταία αναμέτρησης της ομάδας του.

Η Φήκη έχει φέρει και τα τρία αποτελέσματα στην έδρα της και είναι στο μείον πέντε από τη Δήμητρα, επιτρέποντας στην Αταλάντη την προηγούμενη αγωνιστική να πάρει τους πρώτους της τρεις βαθμούς.

Λαχειοφόρος με δώρο αυτοκίνητο

Εν τω μεταξύ να τονιστεί ότι συνεχίζεται η λαχειοφόρος αγορά της Δήμητρας, με έναν υπερτυχερό να κερδίζει ένα αυτοκίνητο Ford Ka! Με κάτι περισσότερο από έναν μήνα να μένει για την κλήρωση, όσοι επιθυμούν, μπορούν να προμηθευτούν λαχνούς, που κοστίζουν 10 ευρώ ο ένας. Η κλήρωση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευξεινούπολης στις 15 Ιανουαρίου στις 18.00.

Θέλει πάση θυσία

θετικό αποτέλεσμα

ο Θησέας

Ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από ΑΟ Υπάτου και Ηρακλή Λάρισας έχει σήμερα στον Παλαμά ο Θησέας, που θα αγωνιστεί για 3η φορά με υπηρεσιακό τεχνικό δίδυμο στον πάγκο τους παίκτες-προπονητές, Χρήστο Σπαθή και Γιώργο Αλεξίου.

Οι Αγριώτες απέναντι στον Ατρόμητο του Κώστα Κατσάρα γνωρίζουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν βαθμό ή βαθμούς, καθώς έχουν υποχωρήσει στην 6η θέση με 12 πόντους, τη στιγμή που την 5η αγωνιστική ήταν μόνοι πρώτοι, σημειώνοντας τότε την τελευταία τους νίκη, αλλά στα χαρτιά (0-3 τον Αετό Μακρυχωρίου). Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο +1 μόλις από τη γραμμή του υποβιβασμού και απέναντι σε μία ομάδα που ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς, καθώς έχει μόλις τέσσερις, όλους στην έδρα της, οφείλουν να πάρουν κάτι, με τον βασικό στόχο να είναι η νίκη.

Ο Καρατσόλης έκανε προπόνηση και επιστρέφει, ενώ αμφίβολος είναι ο Ιακωβίδης, που είχε ίωση και θα μπει στην αποστολή, αλλά δεν έχει υψηλό βαθμό ετοιμότητας.

Το σημερινό πρόγραμμα

Τα σημερινά παιχνίδια (ώρα έναρξης 15:00) για την 9η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι τα εξής:

Νέα Αρτάκη-Εθνικός Κεραμιδίου

Ψαρίδης (Αθηνών), Βλατάκης (Αθηνών),

Μαραθωνίτης (Αθηνών)

ΑΟ Υπάτου-Αμβρυσσέας Διστόμου

Ρεντίφης (Αν. Αττικής), Χλεμπογιάννης (Φωκίδας),

Πλέσσας (Φωκίδας)

Φήκη-Δήμητρα Ευξ.

Μπουρουζίκας (Λάρισας), Γιοβάνης (Καρδίτσας),

Καλογριανίτης (Καρδίτσας)

Ελασσόνα-Αταλάντη

Μπούτσικος (Μακεδονίας), Φακάνας (Μακεδονίας),

Μερτζεμέκης (Σάμου)

Ατρομήτος Παλ.-Θησέας

Νίτσας (Λάρισας), Μίχος (Λάρισας),

Βαλιώτης (Λάρισας)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ηρακλής Λάρισας 18
  2. ΑΟ Υπάτου 17
  3. Δήμητρα Ευξεινούπολης 15
  4. Νέα Αρτάκη 13
  5. Αμβρυσσέας Διστόμου 13
  6. Θησέας Αγριάς 12
  7. Εθνικός Νέου Κεραμιδίου 12
  8. ΠΟ Ελασσόνας 11
  9. Φήκη 10
  10. Ατρόμητος Παλαμά 4
  11. Αταλάντη 3

*Ο Αετός Μακρυχωρίου έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου