ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νίκη ψυχολογίας

νίκη-ψυχολογίας-239530

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Τον Αχιλλέα Φαρσάλων υποδέχεται αύριο Κυριακή (3μ.μ.) ο ΓΣ Αλμυρού στο Δημοτικό Στάδιο «Αθ. Ραγάζος», θέλοντας τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, μετά τα τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα το προηγούμενο διάστημα.

Οι εξελίξεις που ακολούθησαν το προηγούμενο παιχνίδι με τον ΑΟ Σελλάνων και την ήττα με 1-0 από την ομάδα της Καρδίτσας ήταν καταιγιστικές στο σωματείο από τον Αλμυρό, μετά και τη λύση της συνεργασίας με τον Λάκη Μπακάλη, του οποίου η παραίτηση έγινε δεκτή από τη διοίκηση.

Νέος προπονητής στην ομάδα και για 6η φορά στην καριέρα του είναι πια ο πολύπειρος Κώστας Σταματίου, που θέλει να οδηγήσει και πάλι τους Αλμυριώτες στον δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης από το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχιλλέα.

Ο Αλμυριώτης τεχνικός ήδη από τις αρχές της εβδομάδας δουλεύει εντατικά με τους ποδοσφαιριστές του, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη, με το θετικό αποτέλεσμα εξάλλου να είναι το ζητούμενο.

Ο Αλμυρός στα 6 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει 3 νίκες και 10 βαθμούς, με την έως τώρα πορεία του να χαρακτηρίζεται αξιόλογη. Από την άλλη, ο Αχιλλέας Φαρσάλων, που την περασμένη Κυριακή είχε ρεπό, είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας μία νίκη εντός, παραμένοντας πάντως δίχως βαθμό εκτός έδρας.

Για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, η διοίκηση του ΓΣ Αλμυρού εξέδωσε ανακοίνωση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας: «Με νέο προπονητή τον Κώστα Σταματίου και με πίστη για τη νίκη, ο Γ.Σ.Α. υποδέχεται τον Αχιλλέα Φαρσάλων την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Μετά τα άτυχα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, η ομάδα μας θέλει μόνο τη νίκη, ώστε να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα, ενόψει και του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί. Όλοι στο γήπεδο για υποστηρίξουμε τον Γ.Σ.Α. μας».

Επιπλέον, η διοίκηση ενημέρωσε και για την προσθήκη του Κώστα Πρατή στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, ως βοηθού προπονητή του Κώστα Σταματίου αναφέροντας: «Βοηθός του Κώστα Σταματίου ανέλαβε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κώστας Πρατής. Ο πρώην επιθετικός, αποτελεί χρυσή εφεδρεία όποτε η ομάδα μας τον χρειαστεί, και αναμένεται με την παρουσία του να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Γ.Σ.Α».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τους γηπεδούχους θα λείψει και πάλι ο Κρανάς, που συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Την αναμέτρηση του Γ.Σ. Αλμυρού με τον Αχιλλέα θα διευθύνει ο Χρήστος Μανούρας από την ΕΠΣ Τρικάλων, με βοηθούς τους Νικόλαο Μανούρα και Νικόλαο Τζανή, επίσης από την ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής ορίστηκε ο Γιάννης Καλύβας από την ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου