ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος ο Μπακάλης μετά την ήττα του ΓΣΑ

τέλος-ο-μπακάλης-μετά-την-ήττα-του-γσα-246804

Δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Προάστιο της Καρδίτσας ο ΓΣ Αλμυρού, που ηττήθηκε με 1-0 από τον ΑΟ Σελλάνων για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι Αλμυριώτες, είχαν την ευκαιρία να πάρουν κάτι περισσότερο από τις φάσεις που δημιούργησαν αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα, με τον Λάκη Μπακάλη να υποβάλει την παραίτηση του χθες μετά τον αγώνα και σήμερα το πρωί να γίνεται δεκτή.

Στο πρώτο μέρος και στο 17’ ο Κοντοβάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έξω από την περιοχή αλλά καθυστέρησε αισθητά να πασάρει στον αμαρκάριστο Φλίγκο, με τους αμυντικούς του ΑΟ Σελλάνων να απομακρύνουν την μπάλα για να έρθει το 1-0 στο 23’ όταν και οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα μετά από προσπάθεια του Κοντού που έβγαλε με κάθετη πάσα σε θέση για γκολ τον Βουκομάνοβιτς και εκείνος ψύχραιμα έκανε το 1-0, ανοίγοντας το σκορ.

Οι Αλμυριώτες είχαν καλή ευκαιρία με τον Φλίγκο στο 30’ που πλάσαρε λίγο έξω από τα δοκάρια του Κουτσόπουλου. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βουκομάνοβιτς σούταρε, με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Ο ΑΟ Σελλάνων είχε και δοκάρι στο 39’, με τον Κοντό, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το προβάδισμα των Καρδιτσιωτών.

Στο β’ μέρος, η ομάδα του Προαστίου κατάφερε με καλή διαχείριση να κρατήσει το θετικό αποτέλεσμα, με τους παίκτες του Λάκη Μπακάλη να μη μπορούν να ισοφαρίσουν με σουτ των Νάκα, Κωτσιαρίδη και Κυπτίου. Μοναδική αξιόλογη ευκαιρία, από την άλλη για τους γηπεδούχους ήταν ένα σουτ του Μπλατσέρι στο 72’, που πέρασε άουτ.

ΣΕΛΛΑΝΑ (Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Τζάνης, Αρχοντής, Κούρκουλας, Μάττας, Θεοδωρόπουλος, Χάδιαρης, Κοντός, Μπλατσέρης, Βουκομάνοβιτς

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ (Μπακάλης): Σταυράκης, Στουρνάρας, Χολέβας, Κυριάκος (46’ Αλεξανδρής), Μπαρούτας, Σαββίδης, Βούλγαρης,(46’ Νάκας), Κυπτίου, Κωτσιαρίδης, Κοντοβάς (80’ Καψιώτης, Φλίγκος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου