ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα «δύσκολα» ο Γ.Σ. Αλμυρού

στα-δύσκολα-ο-γ-σ-αλμυρού-201805

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Επικίνδυνη έξοδο θα πραγματοποιήσει η ομάδα του Κώστα Σταματίου, που μετά την αναμενόμενη -βάσει απόδοσης- ήττα από τον πρωτοπόρο ΝΠΣ Βόλος την προηγούμενη αγωνιστική στον Αλμυρό με 2-0, δίνει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που ανταποκρίνεται πολύ καλά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας μάλιστα επικρατήσει της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου στο γήπεδό της.

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος αποδεικνύεται η ομάδα του Αλμυρού, που διαθέτει αξιόλογο ρόστερ και με σοβαρότητα έχει καταφέρει να ανταποκριθεί πολύ καλά στα περισσότερα παιχνίδια, ενώ και η αλλαγή προπονητή πριν από λίγες εβδομάδες, όταν στη θέση του Λάκη Μπακάλη ήρθε ο Κώστας Σταματίου, φαίνεται ότι λειτούργησε ευεργετικά για τους Αλμυριώτες. Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί ως ντέρμπι, καθώς οι Μαγνησιώτες έχουν 19 βαθμούς, έναντι 17 του Αμβρυσσέα, και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη, τόσο για βαθμολογικούς σκοπούς όσο και για ψυχολογικούς.

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδα του Αλμυρού έχει μελετήσει την ομάδα του Αμβρυσσέα, ενώ οι τελευταίες προπονήσεις έγιναν σε πλαστικό γήπεδο, και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ερμή Βόλου, ώστε οι παίκτες να προσαρμοστούν στον ιδιαίτερο τάπητα, στον οποίο θα αγωνιστούν.

Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι οι Παναγιώτης Βούλγαρης και Σάββας Φαράντος, που είναι τραυματίες. Παράλληλα, εκτός αποστολής θα παραμείνει ο Χρήστος Χολέβας, ο οποίος ταλαιπωρείται εδώ και αρκετές εβδομάδες από τραυματισμό στο γόνατο. Στα ευχάριστα για τον Κώστα Σταματίου και τους συνεργάτες του η επιστροφή του Κώστα Κυπτίου, που εξέτισε την ποινή του και είναι και πάλι διαθέσιμος. Επίσης σε σχέση με το προηγούμενο ματς επιστρέφει και ο Πέτρος Θωμαΐδης, που στα τρία ματς που δεν αγωνίστηκε ο ΓΣΑ είχε τις 3 ήττες του!

Ο διαιτητής που θα διευθύνει το παιχνίδι θα είναι ο Τηλέμαχος Καλαντζής από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Νικόλαο Κοκαρίδα και Άγγελο Κολιάκο από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Χρήστος Καλιακούδας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου