ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σταματίου: «Αντάξιοι των προσδοκιών…»

σταματίου-αντάξιοι-των-προσδοκιών-221155

Με αμείωτη ένταση συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου παιχνιδιού με αντίπαλο την Νίκη στο Πανθεσσαλικό ο ΓΣ Αλμυρού. Οι Αλμυριώτες που μετρούν δύο διαδοχικές νίκες με τον Κώστα Σταματίου στον πάγκο τους, έχουν αναρριχηθεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα τα δώσουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Νίκη, η οποία θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για να διατηρήσει την απόσταση από τον πρωτοπόρο Βόλο Ν.Π.Σ, ο οποίος έχει ρεπό αυτήν την αγωνιστική.

Ο Κώστας Σταματίου μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για το παιχνίδι της Κυριακής αναφερόμενος και στα τελευταία αγωνιστικά νέα της ομάδας του. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Άπαντες στην ομάδα γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η ομάδα έχει προετοιμασθεί κατάλληλα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε αγωνιστικό επίπεδο δεν μπορούμε να υπολογίζουμε στον Χολέβα, ο οποίος έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου. Αντίθετα ο Σαββίδης εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών και θα είναι κανονικά στην αποστολή».

Παράλληλα, σχετικά με την εικόνα της ομάδας, στο διάστημα κατά το οποίο κάθεται στον πάγκο της επεσήμανε: «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Διαθέτουμε ένα αξιόλογο υλικό. Τα πράγματα κυλούν ικανοποιητικά. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η παραμονή στην κατηγορία, κάτι το οποίο δεν θα είναι καθόλου εύκολου, καθώς πολλές ομάδες διεκδικούν την παραμονή».

Β. ΜΙΧΑΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου