ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλοξενεί τη Βασίλισσα Θράκης ο Βόλος 2004

φιλοξενεί-τη-βασίλισσα-θράκης-ο-βόλος-20-166804

Για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γυναικών στο ποδόσφαιρο, ο Βόλος 2004 αντιμετωπίζει σήμερα εντός έδρας τη Βασίλισσα Θράκης, με μοναδικό στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί και να πάρει ακόμη τρεις βαθμούς.

Μετά την τελευταία προπόνηση της περασμένης Παρασκευής, η προπονήτρια Έλενα Κουσκούνη επέλεξε για τον σημερινό αγώνα τις παρακάτω παίκτριες: Τσιλίκα, Παπασακελλαρίου, Ιωακειμίδου, Ογκίτσι, Βέτσικα, Κέκου, Νάνου, Κυριάκου, Γκέκα, Καρακάνα, Νέννε, Πανέρη, Zdravkovic, Παπαδοπούλου, Ζήγρα, Σαρρηγιάννη, Αβντόλι, Σιέχου, Γάτου, Πασχαλίδη και Αναγνώστου.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο βοηθητικό του ΕΑΚ και θα ξεκινήσει στις 15:00. Διαιτητής ορίστηκε η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη από τη Λάρισα, έχοντας για βοηθούς από τον ίδιο σύνδεσμο τις Σουλτάνα Κουτίνα και Χάιδω Μπακλαβά.

  • Επιτρέπεται η είσοδος στον αγώνα μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες με επίδειξη της αντίστοιχης βεβαίωσης και της ταυτότητας τους, καθώς και σε ανήλικους με επίδειξη βεβαίωσης rapid test 48 ωρών, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου της ΓΓΑ κατά του COVID 19.

Το σημερινό πρόγραμμα (15:00-10η)

Βόλος 2004-Βασίλισσα Θράκης

Κιλκισιακός-Ροδόπη ’87

Σειρήνα Γρεβενών-Νεφέλες Κατερίνης

Λέοντες-Αγροτικός Αστέρας 3-0 α.α.

Βαθμολογία

  1. ΑΣ Βόλος 2004 21
  2. Λέοντες 21
  3. Ροδόπη ’87 18
  4. ΑΟ Κιλκισιακός 13
  5. Νεφέλες Κατερίνης 9
  6. Βασίλισσα Θράκης 7
  7. Πανσερραϊκή 6
  8. Σειρήνα Γρεβενών 6
  9. Αγροτικός Αστέρας 0

*Εκκρεμούν οι εξ αναβολής αγώνες Βασίλισσα Θράκης-Πανσερραϊκή και Βασίλισσα Θράκης-ΑΟ Σειρήνα Γρεβενών που θα ορισθούν σε νεότερη ημερομηνία από την αρμόδια επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου