ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δουλεύει και περιμένει την ενίσχυση με έμπειρες παίκτριες ο Βόλος 2004

δουλεύει-και-περιμένει-την-ενίσχυση-μ-447620

Ο Βόλος 2004, που μετέχει για μία ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών, μπήκε στα βάσανα της προετοιμασίας από την περασμένη Δευτέρα.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η προπονήτρια Ελενα Κουσκούνη, που είναι η μακροβιότερη στις ερυθρόλευκες, αφού αρχίζει γι’ αυτήν η τέταρτη χρονιά στον πάγκο της ομάδας, θέλει τις επόμενες μέρες να τελεσφορήσουν οι επαφές με πιο έμπειρες παίκτριες και να ενσωματωθούν, ώστε να μπορέσει να δουλέψει μ’ αυτές ένα ικανό διάστημα ως την έναρξη του πρωταθλήματος, που έχει προγραμματιστεί για τις 10 Οκτωβρίου.

Στις προπονήσεις υπάρχουν ακόμη κάποιες απουσίες, με το ρόστερ αυτή τη στιγμή να περιλαμβάνει τις εξής παίκτριες: Μανώλη Νάσια, Γιωτάκου Ασπασία, Κομνιώτη Καλλιόπη, Παπασακελλαρίου Ευαγγελία, Ιωακειμίδου Αγάπη, Καρακάνα Καλλιρόη, Γκέκα Μαρκέλλα, Γρηγοριάδη Δήμητρα, Αναγνώστου Χρυσή, Βέτσικα Χρύσα, Σαρρηγιάννη Ελίνα, Σιέχου Αγγελική, Κυριάκου Σταυρούλα, Δημοπούλου Μαρία, Αποστολία Μπάρτζου, Τσιλίκα Χρύσα, Κέκου Ολια, Αβντόλι Μαρία, Νεννέ Χαρά, Πασχαλίδη Ελένη, Ζαφειρίου Κατερίνα, Γεωργούδη Βάσια, Νικάκη Βανέσα.

Πολλή δουλειά για τις ερυθρόλευκες, ώστε να είναι έτοιμες για το πρωτάθλημα

Κουσκούνη: «Ο Βόλος 2004

θέλει να πρωταγωνιστεί»

Η Ελενα Κουσκούνη αναμένει να τελειώσουν θετικά οι μεταγραφικές υποθέσεις, ενώ δεν κρύβει, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ότι το καλύτερο θα ήταν η άνοδος για την ομάδα της, καθώς πρέπει να θέτει, όπως επισημαίνει, πρωταγωνιστικούς στόχους.

Συγκεκριμένα, η νεαρή προπονήτρια μίλησε:

Για το νεανικό μέχρι στιγμής ρόστερ:

«Η απόφαση της διοίκησης ήταν να ανεβάσουμε τις περισσότερες κοπέλες από την ακαδημία που είναι άνω των 12 και να πάρουν κάποιες παραστάσεις και ό,τι πιο θετικό μπορούν από τις μεγαλύτερες παίκτριες.

Βέβαια, η προετοιμασία είναι ένα ρίσκο, γιατί είναι λίγο επίπονη και ίσως οι μικρότερες να μην αντέξουν. Βέβαια, έχουμε δει πολύ θετικά δείγματα. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, γιατί βλέπουμε τις παίκτριες να έρχονται στην προπόνηση. Δεν τις έχει επηρεάσει τόσο πολύ η καραντίνα και η αποχή από τις προπονήσεις. Εχουν έρθει όλα τα κορίτσια με όρεξη, για να παίξουν ποδόσφαιρο. Ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα, να μην ξαναμπούμε σε φάση καραντίνας και να ξεκινήσουν σωστά και όπως πρέπει τα πρωταθλήματα».

Για την ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα:

«Χρειαζόμαστε ενίσχυση, για να πετύχουμε τον στόχο να είμαστε ανταγωνιστικές και στις πρώτες θέσεις. Αυτός ήταν πάντα ο στόχος του Βόλου 2004, να πρωταγωνιστεί ό,τι και να κάνει. Βέβαια, εννοείται ότι πάντα θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο. Δεν το κρύβουμε ότι, αν μπορούσαμε, θα θέλαμε να πετύχουμε και την άνοδο.

Κοιτάμε ονόματα της Α’ Εθνικής και έχουμε στο πλάνο πιο μεγάλες και πιο έμπειρες παίκτριες, με τις οποίες έχουμε έρθει σε επαφή για μεταγραφές από υψηλότερο επίπεδο. Ελπίζουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία και να έρθουν να βοηθήσουν τις αθλήτριες που ήδη έχουμε. Τη βδομάδα που διανύουμε πρέπει οι νέες μεταγραφές να έχουν έρθει. Δε μας παίρνει ο χρόνος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου