ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάτησε Ελλάδα ο «Μάγος»

πάτησε-ελλάδα-ο-μάγος-142564
Ο σπουδαίος Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, επιστρέφει το Σάββατο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς θα τιμηθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου αναμένεται πλήθος κόσμου στο φαληρικό γήπεδο.

Τι κι αν έχουν περάσει επτά χρόνια από το μακρινό 2005 που ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, «μάγευε» με την φανέλα του Ολυμπιακού, τι κι αν έχουμε να δούμε τον Βραζιλιάνο στο «Καραϊσκάκης» εδώ και μια πενταετία, η έλευση του στην Ελλάδα έχει γίνει πρώτη είδηση.

Ο μάγος Ζίο όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι της Πειραϊκής ομάδας έφθασε χθες στην χώρα μας, προκειμένου να συμμετάσχει σε τουρνουά ποδοβόλεϊ, όμως δεν θα χάσει την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στους φιλάθλους της ομάδας που αγάπησε και αγαπήθηκε.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, θα βρεθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το Σάββατο (20/10) στο ματς κόντρα στην Skoda Ξάνθη, για να τιμηθεί από την ερυθρόλευκη διοίκηση και φυσικά να χειροκροτηθεί από το κοινό.

Ήδη από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της έλευσης του Βραζιλιάνου, οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους και είναι δεδομένο πως αναμένεται πολύς κόσμος το Σάββατο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προκειμένου να δει ξανά τον μεγάλο και τρανό «Ζίο».

Όπως ενημέρωσε η διοίκηση των Νταμπλούχων Ελλάδας, ο Βραζιλιάνος θα τιμηθεί ενώ την ίδια στιγμή θα παίζουν videos με τα κατορθώματά του από τα μάτριξ του γηπέδου. Η βράβευση θα γίνει πριν τη σέντρα του ματς με την Ξάνθη και όποιος θέλει να δώσει το παρών θα πρέπει να είναι από νωρίς στο φαληρικό γήπεδο.
Ζιοβάνι

«Στη καρδιά μου η Ελλάδα»

Ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα έφτασε στην Ελλάδα και χαρακτήρισε τα χρόνια του στον Πειραιά ως τα καλύτερα της ζωής του ενώ απάντησε και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Στην χώρα που αγάπησε, αγαπήθηκε και αποθεώθηκε επέστρεψε ο μεγάλος και τρανός Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα. Ο Βραζιλιάνος έφτασε χθες το απόγευμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και δεν έκρυψε τις ευχάριστες αναμνήσεις που έχει κρατήσει από την Ελλάδα.

Ο αγαπημένος «Ζίο» της ερυθρόλευκης εξέδρας, τόνισε πως πέρασε τα καλύτερά του χρόνια στον Πειραιά και αναφέρθηκε στο υπέροχο συναίσθημα που νιώθει.

«Κάθε φορά που μπαίνω στο αεροπλάνο, νιώθω ένα υπέροχο συναίσθημα. Εδώ άλλωστε έζησα τα καλύτερα χρόνια μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής», υπογράμμισε αρχικά, ενώ όταν κάποιος συνάδελφος αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα, ο Βραζιλιάνος απάντησε:«Είναι αλήθεια και δεν το λέω επειδή είμαι εδώ. Η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός μού προσέφεραν όλα όσα ζητούσα, ενώ ο Θεός με βοήθησε να ζήσω όμορφες στιγμές στη χώρα. Γι’ αυτό και δεν έχω το δικαίωμα να έχω καμία κακή ανάμνηση από την Ελλάδα».

Για τον Ολυμπιακό, υπογράμμισε: «Πάντα κοιτάω και μαθαίνω τι κάνει, με ενημερώνει κι ο καλός μου φίλος, ο Λουτσιάνο». Ο πρώην συμπαίκτης του μάλιστα τον υποδέχθηκε χθες να αναλαμβάνοντας ξανά χρέη μεταφραστή.
Για το αν θα επέστρεφε ποτέ στην Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους αποκρίθηκε ότι:
«Η ζωή μου είναι στη Βραζιλία, αλλά ένα κομμάτι της καρδιάς μου εδώ. Δεν ξέρω αν θα γυρίσω, αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Πάντως κάθε φορά που μου ζητούν να έρθω, οφείλω να είμαι παρών. Μου έδωσε τόσα πολλά ο κόσμος του Ολυμπιακού και τους έχω στην καρδιά μου. Ελπίζω να μ’ έχουν κι αυτοί».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου