ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ: Πρόταση 200 χιλιάδων ευρώ σε Κατσουράνη

αεκ-πρόταση-200-χιλιάδων-ευρώ-σε-κατσουρ-142700
Σάρκα και… οστά πήρε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κώστα Κατσουράνη, καθώς η Ένωση πρότεινε συμβόλαιο 200.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι στον παίκτη.
Νέα επαφή με τον διεθνή μέσο είχαν τις προηγούμενες μέρες οι άνθρωποι του «Δικέφαλου», καταθέτοντας επίσημη πρόταση, η οποία, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» αγγίζει τις 200 χιλιάδες ευρώ για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013, με διάθεση η προσφορά να ανέβει… λίγο.
Η επαφή των δύο πλευρών έγινε κατά την παραμονή της Εθνικής Ελλάδας στην Μπρατισλάβα για τον αγώνα της Τρίτης (16/10) με την Σλοβακία και αυτός ήταν ο λόγος που ο Κώστας Κατσουράνης αρνήθηκε να απαντήσει αμέσως, καθώς προτεραιότητά του ήταν το ματς του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος».
Όπως υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα, τα πράγματα στην υπόθεση του πρώην «κιτρινόμαυρου» ποδοσφαιριστή μπορούν να αλλάξουν άρδην, σε περίπτωση που ο Δημήτρης Βιντιάδης αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και καταθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον παίκτη.

Μάλιστα, αυτός είναι και ένας τομέας που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό τον διεθνή άσο, ήτοι η διοικητική ηρεμία στην ομάδα. Βέβαια, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι επαφές της πλευράς του Κώστα Κατσουράνη με τον Παναθηναϊκό για τη λύση της συνεργασίας τους.

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου