ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τον λες και γουρλή…

δεν-τον-λες-και-γουρλή-128255

Έναν γνώριμο διαιτητή των ελληνικών ομάδων θα βρει μπροστά του ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Λάτσιο στο ΟΑΚΑ για τη τρίτη αγωνιστική του Europa League. Ο Κάρλος Κλος Γκόμεζ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το ματς των «πράσινων», με την προϊστορία του να μην είναι και ιδιαίτερα θετική.

Οι «πράσινοι» τον είχαν βρει στο… δρόμο τους στο τρίτο γύρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Οντένσε στη Δανία, όπου ο Παναθηναϊκός είχε έρθει 1-1.

Πιο πρόσφατη παρουσία του σε παιχνίδι ελληνικής ομάδας είναι αυτό μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ραπίντ Βιέννη για τα φετινά πλέι οφ του Europa League, όπου ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε γνωρίσει την ήττα με σκορ 3-0 και ακολούθως τον αποκλεισμό.

Ο 40χρονος Ισπανός έχει διαιτητεύσει και αγώνα του έτερου «Δικέφαλου», όταν στη φάση των ομίλων του περυσινού Europa League, η ΑΕΚ είχε ηττηθεί εύκολα 4-1 στην έδρα της Άντερλεχτ.

Τέλος, ο Γκόμεζ ήταν και ο διαιτητής του αγώνα της Εθνικής με τη Γεωργία στο «Καραϊσκάκης» για τα προκριματικά του Euro 2012, όπου η «γαλανόλευκη» είχε έρθει ισόπαλη 1-1. Ίσως ήρθε η ώρα να «σπάσει το ρόδι».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου