ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πάντρεψε» το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον (pics)

πάντρεψε-το-παρελθόν-το-παρόν-και-το-1049248

Σε μία λαμπερή εκδήλωση το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου βράβευσε μεγάλα ονόματα του χώρου

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτάς του το περασμένο Σάββατο στο ξενοδοχείο Volos Palace, τιμώντας λαμπερά αστέρια του χώρου.

Μεταξύ αυτών, η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, αλλά και η Βολιώτισσα Βούλα Τσιαμήτα και ο Βολιώτης Σπύρος Βασδέκης, που έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματα.

Την κα. Σακοράφα βράβευσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιος Φάτσης, ενώ για την προσφορά τους στον χώρο τιμήθηκαν από τον Γενικό Διευθυντή της Ερασιτεχνικής Νίκης και υπεύθυνο του τμήματος στίβου Γιώργο Τάκη τόσο η Βούλα Τσιαμήτα, όσο και ο Σπύρος Βασδέκης.

Οι βραβεύσεις ωστόσο δεν σταμάτησαν εκεί, αφού τα μέλη της ΔΕ στίβου της Νίκης, Χρόνη Βελέντζα, Δημήτρη Μπατζάνο, Στέλιο Σταματίου βράβευσε ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Ηλίας Κορώνας, και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ βράβευσε το μέλλον του βολιώτικου στίβου. Συγκεκριμένα από τα χέρια της κα. Σακοράφα βραβεύθηκαν:

Ο Σταμάτης Δασκαλόπουλος για το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν στο Πανελλήνιο Κ23, η Παρασκευή Καυκούλα για το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. στο Πανελλήνιο Κ16, ο Απόστολος Ιωαννίδης για το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κ16 και ο Νικόλαος Γκέκας για το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Κ16.

Στη συνέχεια οι υψηλοί προσκεκλημένοι, Σπύρος Βασδέκης και Βούλα Τσιαμήτα βράβευσαν τους προπονητές της αγωνιστικής ομάδας στίβου της Νίκης Παύλο Παρασκευόπουλο και Απόστολο Βλαχάβα, που έχουν συνδυάσει το όνομα του συλλόγου με τις επιτυχίες του στίβου από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του.

Γονείς και αθλητές καταχειροκρότησαν τους προαναφερθέντες με την ευχή οι επιτυχίες του συλλόγου να είναι ακόμη περισσότερες τα επόμενα χρόνια, πάντα υπό τη σωστή καθοδήγηση των προπονητών τους.

Μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν η στενή συνεργάτης της προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Καρατζά, ο Τάσος Ιωαννίδης, γ.γ. του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Μακεδονίας-Θράκης και πρόεδρος του Φιλίππου Καβάλας, όπως και ο Δημήτρης Παπασταύρου, έφορος στο παρελθόν του τμήματος στίβου της ΑΕΚ.

Ο Στέργιος Φάτσης βράβευσε τη Σοφία Σακοράφα,

Ο Γιώργος Τάκης «ευχαρίστησε» δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του βολιώτικου στίβου, τη Βούλα Τσιαμήτα και τον Σπύρο Βασδέκη
Σταμάτης Δασκαλόπουλος, Απόστολος Ιωαννίδης, Νικόλαος Γκέκας και Παρασκευή Καυκούλα βραβεύθηκαν από την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ
Σπύρος Βασδέκης και Παύλος Παρασκευόπουλος με τον πρώτο να βραβεύει τον δεύτερο
Από τα χέρια της Βούλας Τσιαμήτα βραβεύθηκε ο Απόστολος Βλαχάβας
Τα μέλη της ΔΕ στίβου της Νίκης, Χρόνης Βελέντζας, Δημήτρης Μπατζάνος και Στέλιος Σταματίου
Τα μέλη του ΔΣ κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του τμήματος

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου