ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παραμένει σε ανοδική τροχιά

παραμένει-σε-ανοδική-τροχιά-1028111

Η ομάδα στίβου της Νίκης Βόλου 43η ανάμεσα σε 345 σωματεία

Ολοκληρώθηκε και επίσημα η ετήσια αξιολόγηση των αθλητικών σωματείων του ΣΕΓΑΣ για την αγωνιστική περίοδο του 2023 και η ομάδα της Νίκης Βόλου βρίσκεται στην 43η θέση της πανελλήνιας κατάταξης, στη 2η θέση σε επίπεδο Θεσσαλίας και στην 1η της Μαγνησίας.

Σε σχετική ανακοίνωση του τμήματος στίβου των κυανόλευκων τονίζεται: «Δεν ήταν εύκολη η προσπάθεια να βρεθεί το τμήμα μας στα πρώτα πενήντα σωματεία της χώρας μας, καθώς ο συναγωνισμός ήταν αρκετά απαιτητικός και μας θυμίζει πως η κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή με τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Όλα αυτά τα χρόνια (2009-2023) το μεγάλο βάρος της προετοιμασίας όλων των αθλητών και αθλητριών του τμήματος το έχουν οι δύο και μόνο εξαίρετοι προπονητές μας με ειδικότητα κλασικού αθλητισμού και άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας, που μας αποδεικνύουν πως με τη σωστή δουλειά τους, την άψογη συνεργασία τους, την επιμέλειά τους, την υπομονή τους και πάνω απ’ όλα το μεράκι και την αγάπη τους γι’ αυτό που κάνουν μπορούν να καταφέρουν τα μέγιστα!

Τα αποτελέσματα όλα αυτά τα χρόνια είναι ορατά, με τον σύλλογο μας να ανήκει πλέον σε πανελλαδική εμβέλεια στην 43η θέση μεταξύ 345 αξιολογημένων σωματείων, στη 2η θέση σε επίπεδο Θεσσαλίας και στην 1η θέση σε επίπεδο Μαγνησίας.

Από τη βαθμολογική ανάγνωση αξιοπρόσεκτο είναι πως στην κατηγορία Κ-16 είχαμε την 5η θέση, γεγονός που καταδεικνύει τη βάση και δυναμική της ακαδημίας μας, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την εξαίρετη δουλειά που κάνουν όλες οι προπονήτριες μας στις μικρές ηλικίες.

Γι’ αυτήν όμως τη μεγάλη επιτυχία δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε προσπάθεια και αγώνα που συμμετέχουν, τους γονείς για την αμέριστη συνεργασία και τον εξαίρετο υποστηρικτικό τους ρόλο στα αγωνιστικά επιτεύγματα των παιδιών τους καθώς επίσης και τον υπεύθυνο τμήματος στίβου κ. Γιώργο Τάκη, ο οποίος είναι πάντα παρών και στέκεται δίπλα σε όλους τους αθλητές μας!».

Οι ευχές του τμήματος

Σε τρείς… δόσεις χωρίστηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου και όπως τονίζεται: «Είναι αρκετά δύσκολο να περιγράψουμε με λόγια τις όμορφες χριστουγεννιάτικες γιορτές που διοργάνωσαν εξ’ ολοκλήρου οι προπονήτριες των ακαδημιών μας Βάσω Κολλυμένου, Σόνια Αθανασίου, Ηλιάνα Σταυρουλάκη και Έφη Φλώρου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με πολύ μεγάλη επιτυχία για τους αθλητές και αθλήτριες όλων των ακαδημιών μας καθώς και για την προαγωνιστική μας ομάδα!

Οι γιορτές μας έγιναν σε τρεις διαφορετικές ημέρες, χωρίζοντας τα παιδιά ανά τμήματα και ανά ηλικίες προσαρμόζοντας ανάλογα και το βαθμό δυσκολίας των διάφορων παιχνιδιών και σκυταλοδρομίων στα οποία συμμετείχαν.

Οι προπονήτριες μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε να χαρίσουν σε όλα τα παιδιά όμορφες στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης, ψυχαγωγίας και αξέχαστων αναμνήσεων.

Στα δεκάδες παιδιά που συμμετείχαν μοιράστηκαν δωράκια από τους Άγιους Βασίληδες τους οποίους ευχαριστούμε θερμά που συμμετείχαν στην γιορτή μας και έδωσαν μεγάλη χαρά στους αθλητές μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθούν όλες οι χριστουγεννιάτικες μας γιορτές με επιτυχία!

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου