ΑΘΛΗΤΙΚΑ

15η νίκη κορυφής για τον Ολυμπιακό Βόλου

15η-νίκη-κορυφής-για-τον-ολυμπιακό-βόλου-1041347

Με σκόρερ τον Ηλία Βλάχο κέρδισε 0-1 τον Αστέρα στο Ριζόμυλο στην 17η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΘ

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Την 15η νίκη του και 8η εκτός έδρας πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου που κερδίζοντας 0-1 τον Αστέρα στο Ριζόμυλο παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣΘ με 46 βαθμούς σε 17 αγώνες.

Η ερυθρόλευκη νίκη ήρθε στο 63΄με το γκολ από τον Ηλία Βλάχο σε ένα ματς που ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση, επειδή άργησε να φτάσει στο γήπεδο η γιατρός αγώνα, ενώ ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς και σε αρκετά σημεία υπήρχαν νερά…

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με την ίδια ενδεκάδα του προηγούμενου αγώνα. Ως αλλαγή στο β’ μέρος έκανε ντεμπούτο ο Κώστας Οικονόμου ενώ από την 20άδα απουσίαζαν και πάλι οι Πετράκος και Τασιούλης.

Το πρώτο 45λεπτο ήταν χωρίς γκολ αν και υπήρχαν κάποιες ευκαιρίες. Στο 2ο και στο 3ο λεπτό ο Ολυμπιακός απείλησε με σουτ του Καμπέρη και κεφαλιά του Αναστασίου, στο 14΄σε πέσιμο του Χριστίδη οι του Αστέρα ζήτησαν πέναλτι, ενώ στο 17′ ο Μπαλιού έπεσε σωστά και μπλόκαρε το κοντινό γυριστό του προωθημένου Κακάμη.

Στο 34′ ήταν η σειρά του Αστέρα να απειλήσει όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Σιαμέτη, ο Σεφερκόλι πήρε την κεφαλιά προς την εστία, αλλά ο Σιδεράκης μπλόκαρε ενώ στο 41′ και στο 43′ τα σουτ οπό τον Σκοπελίτη δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού είχε μια κλασική ευκαιρία στο 58΄με τον Αναστασίου απέναντι στην εστία να σουτάρει πάνω στον Μπαλιού, τελικά πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 63′ όταν μετά από σέντρα του Κούλπα ο Ηλίας Βλάχος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Στο 66΄σουτ του Σκοπελίτη πέρασε πάνω από την εστία, στο 82′ ο Ζέρης μόνος απέναντι στην εστία πλάσαρε από κοντά πάνω στον Μπαλιού και στο 87′ ένα σουτ του Οικονομου έφυγε άουτ για να μείνει έτσι το 0-1 τελικό σκορ για τον Ολυμπιακό.

Διαιτητής: Θωμάς Καλορογιάννης (Πιερίας), Π. Σακκάς, Αλέκος

Κίτρινες κάρτες: 39′ Σεφερκόλι, 50′ Σέττος, 67′ Μαρούφ, 85′ Σκοπελίτης,

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ (Τουρσούγκας): Μπαλιού, Φλώρος, Σιαμέτης, Κώστας, Χατζηιωάννου, Σεφερκόλι, Χριστίδης, Παπαστεργίου (91′ Σκεπετάρης), Βέργος, Μακρονάσιος (80′ Πρίντζος), Γερολυμάτος (43′ λ.τ. Μαρούφ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Αρσένος): Σιδεράκης, Κακάμης (69′ Ζέρης), Κ.Σ. Καμπέρης, Κούλπας, Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Σκοπελίτης, Θ. Κυρίτσης, Βλάχος, Αναστασίου (60΄Κ.Οικονόμου), Σέττος (69′ Νούσιος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου