ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για την 15η νίκη κορυφής ο Ολυμπιακός

για-την-15η-νίκη-κορυφής-ο-ολυμπιακός-1041258

Σήμερα στον Ριζόμυλο για την 17η αγωνιστική με τον Αστέρα

Την 15η νίκη του στο ματς της 17ης αγωνιστικής σήμερα στις 15:00 στον Ριζόμυλο με τον Αστέρα θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου για να κρατηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας στο τοπικό πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Στο προηγούμενο ματς με τον Τοξότη έκανε ντεμπούτο με δυο γκολ ο Βλάχος, που αποκτήθηκε για το πιο εύκολο γκολ, στα δυο τελευταία ματς κάτω οπό την εστία είναι ο έμπειρος Σιδεράκης, ενώ μετά τους Ζέρη, Σιόβα, που ήδη έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής υπάρχουν και τα νέα πρόσωπα ο Οικονόμου, ο Καραστέργιος και ο γκολκίπερ Τσιλίγκος που δεν έχει ανακοινωθεί.

Με περισσότερες λύσεις για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει την ανωτερότητά του στο γήπεδο και με σοβαρότητα και διαρκή προσπάθεια να φτάσει στην 15η νίκη απέναντι στον Αστέρα που είναι στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας στην έδρα του 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ έχοντας πάρει και 4 νίκες εκτός έδρας είναι στους 24 βαθμούς.

Φέτος στον α’ γύρο και στο «ιστορικό» πρώτο ματς στο ΕΑΚ στις 22/10/23, ο Ολυμπιακός κέρδισε τον «ανταγωνιστικό» Αστέρα 2-1 (19′ Κούλπας, 54΄πεν. Πετράκος-45+3′ Χρόνης).

Ολυμπιακός Βόλου και Αστέρας Ριζομύλου έχουν συναντηθεί πάντως στο παρελθόν και σε ανώτερη από αυτή που θα παίξουν σήμερα, παίζοντας την σεζόν 2006-2007 στη Δ’ Εθνική όπου οι ερυθρόλευκοι ήταν πρωταθλητές στον 4ο όμιλο.

Τα παιχνίδια τους εκείνη την περίοδο ήταν:

Αστέρας-Ολυμπιακός 0-2

(42’ Μπιτέλης, 76′ Τζέκος)

Ολυμπιακός-Αστέρας 1-1

(57’ Κουβελάς-73’ Λέτσιος).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου