ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με 18 ποδοσφαιριστές κόντρα στον Ατρόμητο

με-18-ποδοσφαιριστές-κόντρα-στον-ατρόμη-1031886

Ο Βόλος σήμερα στις 15:00 αναζητώντας την τέταρτη φετινή του νίκη στη Super League

Τον Ατρόμητο (8η θέση, 19 βαθμοί) υποδέχεται σήμερα στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος (11η θέση, 14 βαθμοί) στην 17η αγωνιστική της Super League, θέλοντας να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες από ΠΑΟ (0-3) και ΑΕΚ (3-0).

Η αποστολή των κυανέρυθρων μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς απέναντί τους θα βρουν ένα σύλλογο που τρέχει ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων (μετρώντας τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες) με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του ο οποίος τον αναμόρφωσε μέσα σε λίγες εβδομάδες κι από ομάδα που πάλευε για την παραμονή της, είναι πλέον στο -4 απ’ τη ζώνη των play off.

Για μια ακόμη αναμέτρηση, ο Άνχελ Λόπεθ αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Στη διάθεση του 40χρονου Ισπανού τεχνικού δεν θα βρίσκονται οι Νικολάι Άλχο, Τάσος Τσοκάνης και Ζαν Μπαριέντος.

Η 18μελής κυανέρυθρη αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κόστιτς, Κόβατς, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Ασλανίδης, Λούνα, Κίτσος, Μύγας, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Κόμπα, Μεταξάς, Ντέλετιτς, Καραγιάννης, Μπερτόγλιο, Μωραϊτης, Γκαρσία.

«Λαβωμένοι» και οι Περιστεριώτες

Ούτε όμως οι Περιστεριώτες αναμένεται να παραταχτούν πλήρεις στο Πανθεσσαλικό. Διάθεσιμοι για τον Σάσα Ίλιτς δε θα είναι οι Αγκιμπού Καμαρά (13 συμμετοχές), Ουαζντί Κεσχρίντα (14 συμμετοχές), Γκαετάν Ρομπάιγ (13 συμμετοχές) καθώς και ο 24χρονος Βολιώτης Γιώργος Τζοβάρας ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από το καλοκαίρι από κατάφυση τένοντα και φέτος έχει πραγματοποιήσει μόλις μια ολιγόλεπτη συμμετοχή στην τελευταία υποχρέωση του Ατρομήτου κόντρα στην Κηφισιά (νίκη με 3-0).

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεση του Σάσα Ίλιτς για το σημερινό παιχνίδι είναι οι εξής: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον, Κούντε, Κούεν, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι.

Aναλυτικά η 17η αγωνιστική:

Σήμερα, Κυριακή 7/1

15:00 Βόλος-Ατρόμητος

Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

15:00 Πανσερραϊκός-Κηφισιά

Τζήλος (Λάρισας)

17:00 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός

Φωτιάς (Πέλλας)

17:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης

Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

19:30 Αρης-ΠΑΟΚ

Πούτρος (Δανία)

21:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Μαρχέφκα (Σλοβακία)

Αύριο, Δευτέρα 8/1

20:00 ΟΦΗ-Λαμία

Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βαθμολογία

ΠΑΟΚ 38

Παναθηναϊκός 37

ΑΕΚ 35

Ολυμπιακός 32

Αρης 24

Αστέρας Τρίπολης 23

Λαμία 20

Ατρόμητος 19

ΟΦΗ 15

Παναιτωλικός 14

Βόλος 14

Πανσερραϊκός 14

Κηφισιά 11

ΠΑΣ Γιάννινα 9

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου