ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

Ενδιαφέρον για ακίνητα στη Σκόπελο

ενδιαφέρον-για-ακίνητα-στη-σκόπελο-129753

Εντυπωσιακό είναι το επενδυτικό ενδιαφέρον που εκδηλώνεται από όλο τον κόσμο για το καταπράσινο νησί των Βορείων Σποράδων, από φίλους της Σκοπέλου οι οποίοι προέρχονται από το εξωτερικό και είτε την έχουν επισκεφτεί κατά το παρελθόν είτε έχουν περιηγηθεί διαδικτυακά στα σοκάκια και τις παραλίες της και έχουν γοητευθεί από τις φυσικές ομορφιές της.

Υπάρχει ενδιαφέρον από παντού, Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία -Ευρώπη κυρίως- τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, και οι περισσότεροι ζητούν είτε παραθαλάσσιες εκτάσεις είτε οίκημα για να αγοράσουν, όπως αναφέρουν επαγγελματίες του νησιού.

Πολλοί ζητούν να αγοράσουν ακίνητα σε τιμή ευκαιρίας για να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη νησιωτική Μαγνησία, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις συνταξιούχοι που διαμένουν σε χώρες του εξωτερικού, εκφράζουν τη διάθεση να μετοικίσουν μόνιμα στη Σκόπελο.

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι το νησί διευρύνει διεθνώς τη φήμη του, είναι γνωστό στο εξωτερικό και το ενδιαφέρον παραμένει αδιάπτωτο, ενώ πολλαπλασιάζονται τα θετικά μηνύματα που έρχονται από διάφορες χώρες. Τα προηγούμενα χρόνια, σημειωτέον, είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από ομογενείς που ζουν στην Αυστραλία και την Αμερική, ενώ, στο μεταξύ, η Ευρώπη κρατάει πάντα τα σκήπτρα του επενδυτικού ενδιαφέροντος.

Η διεθνής φήμη του νησιού ενισχύεται, όπως εκτιμούν οι ειδικοί, από τις συμμετοχές σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού αλλά και τις αλλεπάλληλες δημοσιογραφικές αποστολές, που έχουν ως αποτέλεσμα τα πολυσέλιδα αφιερώματα, έντυπα και ηλεκτρονικά, που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου