ΠΟΛΟ

Προκρίθηκαν Νίκη Βόλου και ΟΥΚ στους μίνι παίδες

προκρίθηκαν-νίκη-βόλου-και-ουκ-στους-μ-848320

Την πρόκρισή τους στη Β΄ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων (γεννηθέντες το 2003 και μικρότεροι) εξασφάλισαν Νίκη Βόλου και ΟΥΚ μετά το τέλος της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης, που διεξήχθη το τριήμερο 13-15 Μαΐου, στο κολυμβητήριο Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος».

ΡΕΠΟΡΤΑζ: Δήμητρα Γκουντέλια

Ο όμιλος Βόλου αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του αθλήματος, εκεί όπου εκτός από τις δύο βολιώτικες ομάδες συμμετείχαν οι Νηρέας Λαμίας, ΝΟ Λάρισας και ΝΕ Λάρισας. Στην πρώτη θέση κατετάγη η ομάδα της Λαμίας με το απόλυτο των νικών, δεύτερη ήταν η ΝΕ Λάρισας, ενώ την τρίτη και τέταρτη θέση κατέκτησαν η Νίκη Βόλου και ο ΟΥΚ αντίστοιχα.

Η ομάδα του ΝΟ Λάρισας, ως τελευταία ομάδα του ομίλου δε προκρίθηκε στη δεύτερη φάση, η οποία είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 10-12 Ιουνίου.

Πλήθος κόσμου παρευρέθη στο κολυμβητήριο του Βόλου, με την πρεμιέρα της Παρασκευής να περιλαμβάνει τη «μάχη» ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΟΥΚ, με τους κυανόλευκους να παίρνουν το ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας με 8-3. Από κει και πέρα, τόσο η ομάδα της Λαμίας, όσο και η ΝΕ Λάρισας πήραν τη νίκη στα κρίσιμα παιχνίδια με Νίκη και ΟΥΚ, με τους λιλιπούτειους υδατοσφαιριστές όμως αμφότερων των ομάδων της πόλης μας να παίρνουν πολύτιμες εμπειρίες, αφού οι περισσότεροι έκαναν την παρθενική τους συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι Κόφφας Δημήτρης και Μπλάνας Δημήτρης για λογαριασμό της Νίκης Βόλου χρησιμοποίησαν τους: Δαλιάνη, Καλλιμόπουλο, Τσίχλα Γ., Τσίχλα Στρ., Κοκκινάκη, Σαββίδη, Κανατά, Κουτσουνίδη, Γκανάτσιο, Στεφάνου, Στέλλο, Εγνατιάδη, Παπακώστα, Κομνιάνο, Παπουτσή, Καλαντζή.

Ο προπονητής του ΟΥΚ Θωμάς Μεφσούτ είχε στη διάθεσή του τους εξής υδατοσφαιριστές: Νάσιο , Ανδρόνογλου Αλ., Γαλάνη, Αποστολίδη, Καραγιάννη, Νιζάμης, Χαρίση, Μπόμπο, Μπακαλάκη, Αντωνίου, Μορφονιό, Ντόνα, Χαραλαμπίδη, Ματσάγγο, Σαγάνη, Κονταράτο, Λαγό, Νταρίκο.

Σημειώνεται ότι η πρώτη φάση της διοργάνωσης διεξήχθη σε 13 ομίλους, από τους οποίους προέκυψαν οι 38 ομάδες που πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τριημέρου στον όμιλο Βόλου:

Παρασκευή 13/05/2016

Νίκη Βόλου – ΟΥΚ Βόλου …………………..8-3

ΝΕ Λάρισας – ΝΟ Λάρισας ………………….9-5

Σάββατο 14/05/2016

ΝΟ Λάρισας – Νίκη Βόλου…………………5-10

Νηρέας Λαμίας – ΝΕ Λάρισας…………….10-6

ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας…………………..5-4

Νίκη Βόλου – Νηρέας Λαμίας…………….8-14

Κυριακή 15/05/2016

Νηρέας Λαμίας – ΟΥΚ Βόλου ………………8-4

ΝΕ Λάρισας – Νίκη Βόλου…………………11-9

ΝΟ Λάρισας – Νηρέας Λαμίας ……………..3-9

ΟΥΚ Βόλου – ΝΕ Λάρισας …………………7-11

Βαθμολογία

1. Νηρέας Λαμίας ……………………………12

2. ΝΕ Λάρισας…………………………………..9

3. Νίκη Βόλου…………………………………..6

4. ΟΥΚ Βόλου …………………………………..3

5. ΝΟ Λάρισας ………………………………….0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου