ΠΟΛΟ

Επέστρεψαν με πολύτιμες εμπειρίες

επέστρεψαν-με-πολύτιμες-εμπειρίες-5526

Οι λιλιπούτειοι πολίστες της Νίκης Βόλου από τη Λάρισα

Σε ένα τουρνουά – γιορτή για την υδατοσφαίριση και για τους μικρούς αθλητές συμμετείχε το τριήμερο 5-7 Απριλίου το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Το τουρνουά διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά η ομάδα της Ναυταθλητικής Ενωσης Λάρισας και συμμετείχαν επίσης οι ομάδες της Βουλιαγμένης, του ΠΑΟΚ, του Ν.Ο. Λάρισας και φυσικά οι οικοδεσπότες και αφορούσε τις κατηγορίες μίνι παίδων και προ-μίνι.

Στα παιχνίδια των μίνι με απολογισμό δύο νίκες επί του Ν.Ο. Λάρισας και της Βουλιαγμένης με σκορ 10-7 και 7-6 αντίστοιχα, μια ισοπαλία με την Ν.Ε.Λ. 13- 13 και μια ήττα από τον πρωταθλητή της κατηγορίας ΠΑΟΚ με σκορ 15-10 μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, η ομάδα της Νίκης τερμάτισε ισόβαθμη με την Ναυταθλητική Ενωση, αλλά λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων κατέλαβε την τρίτη θέση.

Ο προπονητής της ομάδας Κόφφας Δημήτρης είχε στην διάθεσή του τους: Δαλίανη, Καλλιμόπουλο, Κανάτα, Κοκκινάκη, Σαββίδη, Τσίχλα Στρ., Τσίχλα Γ., Γκανάτσιο, Εγνατίαδη, Παπακώστα, Στέλλο, Στεφάνου.

Το τμήμα προ-μίνι παρατάχθηκε με την ομάδα που θα ζήσει την εμπειρία της συμμετοχής στο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης για παιδιά U-11 HaBaWaBa, σε μια κίνηση πρωτοποριακή για τα δεδομένα της βολιώτικης υδατοσφαίρισης. Στις δύο αναμετρήσεις που έδωσαν με αντίπαλους την Ν.Ε.Λ. και την ομάδα της Βουλιαγμένης τα παιδικά χαμόγελα περίσσεψαν, οι μικροί αθλητές χάρηκαν την συμμετοχή και επέστρεψαν πίσω με τα ομορφότερα συναισθήματα.

Ο Γιώργος Αδαμάσογλου χρησιμοποίησε τους: Εγνατιάδη Θ., Καλογήρου, Παπουτσή, Πουλαράκη, Καλαντζή, Αδάμο, Βασιλούδη, Γλούμη, Καβούρα, Κανάκη, Ρουμελιώτη Γρ., Εγνατιάδη Αλεξ., Μαρσουμανίδη, Ρουμελιώτη Σωτ., Στέλλο Β. Σε ανακοίνωσή του το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ευχαριστεί την ομάδα της Ν.Ε.Λ. για την πρόσκληση και να την συγχαίρει για την άψογη διοργάνωση, καθώς κινήσεις σαν και αυτή αναπτύσσουν το άθλημα και φέρνουν πιο κοντά τους αθλητές και τις ομάδες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου