ΠΟΛΟ

Συγχαρητήρια από Βόλο σε Εθνική πόλο

συγχαρητήρια-από-βόλο-σε-εθνική-πόλο-477744

Σε ανακοίνωση του, ο Βόλος Υδατοσφαίριση Κολύμβηση συγχαίρει την Εθνική ομάδα για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου, αναφέροντας: «Πριν από 20 ημέρες βλέποντας μία εμβληματική φωτογραφία μπροστά από τον Παναθηναϊκό Στάδιο προφανώς πολλοί από εμάς σκεφτήκαμε:

Λες αυτή τη φορά;

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι:

Αυτοί το πίστευαν, Αυτοί το σχεδίαζαν, Αυτοί το πετύχανε!

Ελληνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης ασημένια Ολυμπιονίκης!

Ελληνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης στην κορυφή του Ολύμπου, δικαιώνοντας παράλληλα προσπάθειες δεκάδων μεγάλων υδατοσφαιριστών και προπονητών των προηγούμενων ετών. Ο δρόμος πλέον έχει ανοίξει και είναι στο χέρι όλων όσων αγαπάμε αυτό το άθλημα να το κάνουμε από αύριο μεγαλύτερο και καλύτερο!

Θοδωρή, Δημήτρη, Μάνο, Ντίνο, Δημήτρη, Μάριε, Γιάννη, Αλέξανδρε, Γιώργο, Στέλιο, Κώστα, Χριστόδουλε, Κώστα, Άγγελε, Κώστα, σας ευχαριστούμε για τον αγώνα την προσπάθεια την επιμονή το ήθος και πάνω απ’ όλα για αυτό το Ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο που κάνει πλέον το άθλημά μας πιο λαμπερό! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ».

Ακόμη ο δήμος Βόλου και ο δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, επισημαίνουν: «Ο Δήμος Βόλου και προσωπικά ο Δήμαρχος, κ. Αχιλλέας Μπέος, εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους σε όλα τα μέλη της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης για τη χαρά και την περηφάνια που μας έδωσαν, σε μια ιδιαίτερα μάλιστα δύσκολη για την πατρίδα μας περίοδο, κατακτώντας το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο. Ιδιαίτερη η περηφάνια μας και για τον πρωτεργάτη αυτής της υπέροχης ομάδας, τον Βολιώτη προπονητή, Θοδωρή Βλάχο. Ειλικρινή συγχαρητήρια σε όλους και ευχές για νέες μεγάλες επιτυχίες που έρχονται».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου