ΠΟΛΟ

Τελευταίος στην ισοβαθμία στον β’ όμιλο της τελικής φάσης εφήβων πόλο ο Βόλος

τελευταίος-στην-ισοβαθμία-στον-β-όμι-480384

Από την Πέμπτη ως χθες Κυριακή διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις της τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων (Κ17). Οι οκτώ ομάδες αρχικά χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων σε Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης και Ηλιούπολης. Στον δεύτερο όμιλο της Ηλιούπολης τοποθετήθηκε η ομάδα του Βόλου, η οποία κατέλαβε την τελευταία θέση στην ισοβαθμία με τον ΝΟ Λάρισας και επέστρεψε από το Σάββατο στη βάση της, χωρίς να πάρει μέρος στους χιαστί αγώνες την Κυριακή.

Βολιώτες και Λαρισαίοι είχαν από τρεις πόντους, καθώς πέτυχαν από μία νίκη, μόνο που αυτή του ΝΟ Λάρισας επιτεύχθηκε κόντρα στην ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη κι έτσι η ισοβαθμία ήταν υπέρ του. Βάσει του συστήματος διεξαγωγής της τελικής φάσης οι δύο πέμπτες ομάδες κάθε ομίλου αποκλείονταν, οι δύο τέταρτες έπαιζαν μεταξύ τους για την 7η ή 8η θέση και οι δύο τρίτες για την 5η ή 6η, ενώ οι δύο πρώτες συναντούσαν τις δύο δεύτερες για το εισιτήριο στον τελικό.

Στην αποστολή μετείχαν οι: Χρήστος Κουτσουνίδης, Γιάννης Νάσιος, Γιάννης Βαλτσιώτης (τερματοφύλακες), Γιάννης Μεριστούδης, Δημήτρης Μπακαλάκης, Γιάννης Γκανάτσιος, Δημήτρης Νταρίκος, Θανάσης Καραλής, Παναγιώτης Γλούμης, Στέλιος Ιωάννου, Δημήτρης Μπομπός, Μάριος Κομνιανός, Θανάσης Βασιλούδης, Χρήστος Κανάκης.

Αναλυτικά τα ματς του Βόλου:

ΝΟ Λάρισας-Βόλος 8-5

Στο πρώτο του ματς στην τελική φάση ο Βόλος την περασμένη Πέμπτη έχασε με ένα γκολ διαφορά όλα τα οκτάλεπτα από τον ΝΟ Λάρισας, εκτός από το τρίτο, στο οποίο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ετσι, ήρθε η ήττα με 8-5 και το ξεκίνημα με το … αριστερό, κάτι που του στοίχισε ιδιαίτερα, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια.

Οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 0-0, 2-1

ΒΟΛΟΣ: Μπομπός 2, Μεριστούδης 1, Μπακαλάκης 1, Γλούμης 1

Βόλος-Βουλιαγμένη 7-6

Μετά το ρεπό της 2ης αγωνιστικής η βολιώτικη ομάδα αντιμετώπισε τη Βουλιαγμένη το απόγευμα της Παρασκευής και την κέρδισε με 7-6. Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν το καθοριστικό, αφού το επιμέρους σκορ 4-1 αυτού του διαστήματος επέτρεψε στο σύνολο του Ζαφείρη Μαρινάγη να ανατρέψει το εις βάρος του 1-2 από το φτωχό πρώτο μέρος και να προηγηθεί με 5-3. Τελικά κράτησε τη νίκη παρά το 2-3 υπέρ της Βουλιαγμένης στην τελευταία περίοδο. Ο Βόλος είχε πάρει πλεονέκτημα τριών τερμάτων με 7-4 και η Βουλιαγμένη απλώς πλησίασε στο γκολ.

Οκτάλεπτα: 1-0, 0-2, 4-1, 2-3

ΒΟΛΟΣ: Γκανάτσιος 3, Μπακαλάκης 1, Καραλής 1, Ιωάννου 1, Μπομπός 1

ΝΟ Χανίων-Βόλος 11-3

Βαριά ήττα υπέστη από τον ΝΟ Χανίων ο Βόλος με 11-3 το πρωί του Σαββάτου, έχοντας να αντιμετωπίσει έναν εμφανώς ανώτερο αντίπαλο, τον οποίον δεν μπόρεσε να κοντράρει. Η ζημιά έγινε στο δεύτερο και τέταρτο οκτάλεπτο, όταν οι Βολιώτες δε σκόραραν και τα έχασαν με 3-0 και 4-0 αντίστοιχα.

Οκτάλεπτα: 1-1, 3-0, 3-2, 4-0

ΒΟΛΟΣ: Βασιλούδης 2, Μπομπός 1

Βόλος-ΝΟ Πατρών 5-8

Μπροστά στο σκορ ήταν στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΝΟ Πατρών ο Βόλος με 3-2, αλλά στα δύο επόμενα οκτάλεπτα δεν άντεξε στην πίεση του αντιπάλου του και τα έχασε αμφότερα με δύο γκολ διαφορά.

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 1-3, 1-3

ΒΟΛΟΣ: Ιωάννου 2, Γλούμης 1, Μπομπός 1, Μπακαλάκης 1

Η βαθμολογία

του β’ ομίλου

  1. ΝΟ Χανίων 10
  2. ΝΟ Πατρών 9
  3. ΝΟ Βουλιαγμένης 4
  4. ΝΟ Λάρισας 3
  5. Βόλος 3

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου