ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζεται η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων στη «Χάρτα»

συνεχίζεται-η-εβδομάδα-μικρών-βιβλιο-951927

Συνεχίζεται η Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων στο βιβλιοπωλείο «Χάρτα» στον Βόλο (Σκενδεράνη 16 – Δημητριάδος)

Πρόκειται για μια γιορτή αφιερωμένη στο βιβλίο και στη φιλαναγνωσία με στόχο τη μετάδοση της αγάπης για το βιβλίο και τον δημιουργό του.

Συγγραφείς, μεταφραστές, εικονογράφοι και επιμελητές εκδόσεων μιλούν για τα βιβλία, απαντούν σε ερωτήσεις, προτείνουν και πουλούν βιβλία.

Στον Βόλο, στο βιβλιοπωλείο «Χάρτα» συναντιούνται στο πλαίσιο προγράμματος που έχει ως εξής : σήμερα, Πέμπτη 25 Μαΐου, 7 το απόγευμα με 9 το βράδυ – Γιάννης Τζώρτζης, αύριο, Παρασκευή 26 Μαΐου 7 το απόγευμα με 9 το βράδυ – Ασημένια Σαράφη και μεθαύριο, Σάββατο 27 Μαΐου 12 με 2 το μεσημέρι – Απόστολος Στραγαλινός.

Τα μικρά βιβλιοπωλεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και των κοινοτήτων μας. Είναι το μέρος όπου οι συγγραφείς μπορούν να συνδεθούν με τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες, όπου ανακαλύπτουμε νέους, άγνωστους κόσμους, όπου τα παιδιά γοητεύονται από τη συγκίνηση της ανάγνωσης που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή. Τα μικρά βιβλιοπωλεία της γειτονιάς μας είναι το ζεστό σκηνικό των αναζητήσεων όσων ψάχνονται και όσων θέλουν να συνεχίσουν να μαθαίνουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου