ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η «Χάρτα» συμμετέχει στην Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων

η-χάρτα-συμμετέχει-στην-εβδομάδα-μι-950013

Συγγραφείς μιλούν, απαντούν σε ερωτήσεις, συστήνουν και πουλούν βιβλία

Το βιβλιοπωλείο «Χάρτα» στο Βόλο (Σκενδεράνη 16 – Δημητριάδος) συμμετέχει στην Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων που πραγματοποιείται και φέτος σε μικρά βιβλιοπωλεία όλης της χώρας. Πρόκειται για μια γιορτή αφιερωμένη στο βιβλίο και στη φιλαναγνωσία με στόχο τη μετάδοση της αγάπης για το βιβλίο και τον δημιουργό του.

Συγγραφείς, μεταφραστές, εικονογράφοι και επιμελητές εκδόσεων μιλούν για τα βιβλία, απαντούν σε ερωτήσεις, προτείνουν και πουλούν βιβλία.

Στον Βόλο, στο βιβλιοπωλείο «Χάρτα» θα συναντηθούν στο πλαίσιο προγράμματος που έχει ως εξής : Τρίτη 23 Μαΐου, 7 το απόγευμα με 9 το βράδυ – Λίνα Φυτιλή, Πέμπτη 25 Μαΐου, 7 το απόγευμα με 9 το βράδυ – Γιάννης Τζώρτζης, Παρασκευή 26 Μαΐου 7 το απόγευμα με 9 το βράδυ – Ασημένια Σαράφη και Σάββατο 27 Μαΐου 12 με 2 το μεσημέρι – Απόστολος Στραγαλινός.

Από τη Ζάκυνθο μέχρι την Πάτμο και από τα Χανιά μέχρι το Διδυμότειχο, τα μικρά βιβλιοπωλεία ενώνονται και γιορτάζουν την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων! Τα μικρά βιβλιοπωλεία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού και των κοινοτήτων μας. Είναι το μέρος όπου οι συγγραφείς μπορούν να συνδεθούν με τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες, όπου ανακαλύπτουμε νέους, άγνωστους κόσμους, όπου τα παιδιά γοητεύονται από τη συγκίνηση της ανάγνωσης που μπορεί να διαρκέσει μια ζωή. Τα μικρά βιβλιοπωλεία της γειτονιάς μας είναι το ζεστό σκηνικό των αναζητήσεων όσων ψάχνονται και όσων θέλουν να συνεχίσουν να μαθαίνουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου