ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση πολιτιστικών φορέων

συνάντηση-πολιτιστικών-φορέων-93343

Σήμερα Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο

Συνάντηση με όλους τους πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Μητροπόλεως στα Μελισσάτικα.

Ο φορέας πολιτισμού «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Πολιτιστικούς φορείς, συλλόγους, οργανισμούς και πολίτες για την κατάθεση προτάσεων, ιδεών για εκδηλώσεις και δράσεις για το θεματικό έτος 2015 με κεντρικό θέμα «Μάγνητες και ο πολιτισμός της θάλασσας».

Το θεματικό έτος 2015 θα έχει ως κεντρικό του θέμα τον πολιτισμό της θάλασσας των Μαγνήτων και οι σχετικές δράσεις και εκδηλώσεις θα υποστηρίζουν αυτόν τον άξονα.

Απώτερος σκοπός και στόχος είναι να τιμηθεί και να τονιστεί το στοιχείο της θάλασσας στην περιοχή μας. Για τους λόγους αυτούς θα εξεταστεί το θέμα από πολλές οπτικές όπως πολιτισμός, οικονομία, κοινωνία, μουσική, χορός, έθιμα, επαγγέλματα, τέχνη, κ.ά. Κατά την περίοδο διαβούλευσης, διά ζώσης και με ψηφιακά μέσα, μετά από σχετική ενημέρωση μέσω του Τύπου, πολλοί φορείς και πολίτες κατέθεσαν προτάσεις, σκέψεις και ιδέες.

Η σημερινή συνάντηση θα γίνει υπό την προεδρία του Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Ιγνατίου. Πρόκειται να συζητηθούν οι προτάσεις που κατατέθηκαν και άλλες που εκείνη την ημέρα θα προσκομίσουν οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων φορέων και στη συνέχεια θα γίνει η τελική επεξεργασία τους και η κατάρτιση του οριστικού προγράμματος του θεματικού έτους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου