ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παιδί Τραύμα – Pan Pan live

παιδί-τραύμα-pan-pan-live-873996

Το Παιδί Τραύμα και ο Pan Pan θα συναντηθούν στη σκηνή του Lab Art, στον Βόλο, στο πιο ενδιαφέρον διπλό λάιβ! Η εκδήλωση θα γίνει αύριο, Σάββατο 5 Νοεμβρίου, στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα, στις 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:00).


Από τα album «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις» και «Θα καταστρέψω τον Κόσμο» του «Παιδί Τραύμα» στα album «Φαντασμαγορία Δύο» και «Φαντασμαγορία Τρία» του Pan Pan που θα κυκλοφορήσει σύντομα, το μόνο σίγουρο είναι πως σε αυτή τη συναυλία όποιος δεν χορέψει χάνει!
Το Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. H πραγματική του ταυτότητα παραμένει μυστική. Τους τελευταίους μήνες μετεξελίχθηκε σε μπάντα: Κώστας Γάμμα (μπάσο, φωνητικά), Δημήτρης Γρηγοριάδης (drums, Spd Sx), Αντώνης Παπαδόπουλος (κιθάρα), Εmi Path (synths, φωνητικά), Παιδί Τραύμα (φωνή, κιθάρα).
Ο Pan Pan φτιάχνει τη μουσική του σπίτι του, με synthesizers και drum machines και συνήθως βγαίνει στη σκηνή με τον Γιώργο Λυγουριώτη (drums, noise) και την Καλλιόπη Μητροπούλου (φωνή).

Info:

Προπώληση: 10€ Early bird εκπτωτικά
Η προπώληση συνεχίζεται στα 12€ μετά από την εξάντλησή των Early bird εισιτηρίων.
Γενική είσοδος/Ταμείο: 12 ευρώ
Σημεία προπώλησης:

– Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt, στα βενζινάδικα Shell, BP, EKO, στα καταστήματα Metro και My Market.
-Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, Βόλος
– Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη.

Πληροφορίες [email protected] / κρατήσεις: 6934108666.

Ωρες λειτουργίας τηλεφώνου 17:00 – 22:00.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου