ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απόψε ο Rous στο Lab Art

απόψε-ο-rous-στο-lab-art-874642

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων μυσταγωγικών εμφανίσεων σε όλη τη χώρα, ο Γιώργος Ρους επιστρέφει στον Βόλο και στο Lab Art, απόψε, Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, για μια μοναδική βραδιά!

Ξεκινώντας δώδεκα χρόνια πριν, με μια κιθάρα στις αποσκευές του, o Γιώργος Ρους μοιραζόταν τα τραγούδια του με το κοινό σε κάθε γωνία της Ελλάδας. Έτσι και φέτος, μετά από μια παράξενη χρονιά που δεν θα μοιάσει ξανά με καμία άλλη, ταξιδεύει και πάλι με συνοδό την κιθάρα του, έχοντας μαζί του μουσικές εκπλήξεις και δίνοντας το σύνθημα πως όλα είναι μια αρχή.

Συστήθηκε το 2010 ως Rous μέσα από τη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία «Εξαιρέσεις». Αμέσως μετά ακολούθησε ο πρώτος του ομώνυμος δίσκος. Το «Κόκκινο φως», οι «Μαριονέτες», το «Άδικο στο σώμα», η «Ιδιαίτερη σχέση», το «Όλοι χορεύουν με την Κ», μας οδήγησαν πιο βαθιά στον κόσμο του, αποκαλύπτοντας έναν καλλιτέχνη με ξεχωριστό μουσικό στίγμα, δίνοντας αργότερα τη σκυτάλη σε τραγούδια όπως το «Λουλούδι του δρόμου», «Εσύ», «Γκύζη», «Από μια θάλασσα άλλη» κ.ά., με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ του «Rous II» (2017).

Εχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, τόσο στη σκηνή, όσο και ως τραγουδοποιός, όπως Χάρις Αλεξίου, Γιάννης Κότσιρας, Χρήστος Θηβαίος κ.ά., γράφοντας παράλληλα μουσική για το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Info:

Lab Art

Συγκρότημα Τσαλαπάτα, Ζάχου και Βότση, Βόλος

Προπώληση: 10 ευρώ (περιορισμένα)
Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
– Viva.gr, 11876 και στο δίκτυο συνεργατών της Viva, στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt, στα βενζινάδικα Shell, BP, EKO, στα καταστήματα Metro και My Market.
– Κεχαΐδης ΑΕ Μουσική Ήχος Φωτισμός, Κουταρέλια 29, Βόλος
– Illusion St.Wear, Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη
[email protected].


Πληροφορίες / κρατήσεις: 6934108666
Ωρες λειτουργίας τηλεφώνου 17:00 – 22:00

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου