ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παράταση δήλωσης συμμετοχής για τον τόμο του ΚΕΒΙΜΑΣΥ

παράταση-δήλωσης-συμμετοχής-για-τον-τ-865999

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕΒΙΜΑΣΥ) συμπληρώνει το 2023, από την ίδρυσή του, μία δεκαετία με συνεχή και δημιουργική παρουσία στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου με διοργανώσεις εκδηλώσεων, αφιερωμάτων, βιβλιοπαρουσιάσεων, εκδόσεις εντύπων και βιβλίων και άλλων συναφών δραστηριοτήτων προς τιμήν των Μαγνησιωτών συγγραφέων.

Με αφορμή την επέτειο των δέκα χρόνων προτίθεται να εκδώσει τόμο στον οποίο θα φαίνεται η εκδοτική δραστηριότητα των μελών του για τα χρόνια 2013-2023 (με κάθε είδος βιβλίο, λογοτεχνικό ή θεωρητικό, εκτός από φιλοξενία κειμένων και άρθρων σε συλλογικούς τόμους, περιοδικά κ.λ.π.). Ως εκ τούτου καλεί τα μέλη του, τα ενεργά, αλλά και εκείνα που για δικούς τους λόγους διέκοψαν τη συμμετοχή τους στο Κέντρο (συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που έφυγαν από τη ζωή, παρακαλούνται αυτό να το φροντίσουν οι συγγενείς τους), όπως και τα νέα μέλη που θα εγγραφούν μέχρι 31 Ιανουαρίου του 2023, να στείλουν:

α. Ένα μικρό βιογραφικό, ως 100 λέξεις

β. Τα εξώφυλλα των βιβλίων τους, που έχουν εκδοθεί μέσα στη δεκαετία, με τα στοιχεία τους: έτος έκδοσης, εκδοτικός οίκος, και ένα μικρό κείμενο για το θέμα του κάθε βιβλίου έως 30 λέξεις

γ. Στοιχεία επικοινωνίας.

Τα παραπάνω στοιχεία των βιβλίων, να σταλούν, έως τις 31 Ιανουαρίου 2023, στον ταμία του ΚΕΒΙΜΑΣΥ, Χριστόφορο Σεμέργελη, που θα έχει την επιμέλεια της έκδοσης, email: [email protected] και τηλέφωνο επικοινωνίας 6978226497

Σημειώνεται ότι στον τόμο θα συμπεριληφθεί η εκδοτική δραστηριότητα της δεκαετίας 2013-2023 μόνο όσων μελών ανταποκριθούν στην πρόσκληση να στείλουν τα σχετικά αιτούμενα. Ο τόμος θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση για τα δέκα χρόνια, που προγραμματίζεται να γίνει μέσα στη νέα χρονιά.

Τονίζεται επίσης ότι θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον κ. Σεμέργελη όποιος έχει στείλει τη συμμετοχή του και δεν έχει πάρει απάντηση εντός δέκα ημερών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου