ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τόμος από το ΚΕΒΙΜΑΣΥ

τόμος-από-το-κεβιμασυ-854996

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕΒΙΜΑΣΥ) συμπληρώνει το 2023, από την ίδρυσή του, μία δεκαετία με συνεχή και δημιουργική παρουσία στο πολιτιστικό γίγνεσθαι του τόπου με διοργανώσεις εκδηλώσεων, αφιερωμάτων, βιβλιοπαρουσιάσεων, εκδόσεις εντύπων και βιβλίων και άλλων συναφών δραστηριοτήτων προς τιμήν των Μαγνησιωτών συγγραφέων.

Με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων προτίθεται να εκδώσει τόμο, που θα φαίνεται η εκδοτική δραστηριότητα των μελών του για τα χρόνια 2013-2023. Ως εκ τούτου καλεί τα μέλη του, τα ενεργά, αλλά και εκείνα που για δικούς τους λόγους διέκοψαν τη συμμετοχή τους στο Κέντρο, όπως και τα νέα μέλη, που θα εγγραφούν μέχρι το τέλος του 2022, να στείλουν:

α. Ενα μικρό βιογραφικό, ώς 100 λέξεις.

β. Τα εξώφυλλα των βιβλίων τους, που έχουν εκδοθεί μέσα στη δεκαετία, με τα στοιχεία τους: έτος έκδοσης, εκδοτικός οίκος και ένα μικρό κείμενο για το θέμα του κάθε βιβλίου έως 30 λέξεις.

γ. Στοιχεία επικοινωνίας.

Τα παραπάνω στοιχεία των βιβλίων να σταλούν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022 στον ταμία του ΚΕΒΙΜΑΣΥ, Χριστόφορο Σεμέργελη, που θα έχει την επιμέλεια της έκδοσης, email: [email protected] και τηλέφωνο επικοινωνίας 6978226497.

Σημειώνεται ότι στον τόμο θα συμπεριληφθεί η εκδοτική δραστηριότητα της δεκαετίας 2013-2023 μόνο όσων μελών ανταποκριθούν στην πρόσκληση να στείλουν τα σχετικά αιτούμενα. Ο τόμος θα παρουσιαστεί στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια, που προγραμματίζεται να γίνει τη νέα χρονιά.

Τονίζεται επίσης ότι θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον κ. Σεμέργελη όποιος έχει στείλει τη συμμετοχή του και δεν έχει πάρει απάντηση εντός δέκα ημερών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου