ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία της «Κιθαριστικής Ορχήστρας Βόλου» σήμερα στην παραλία

συναυλία-της-κιθαριστικής-ορχήστρα-818470

Με μια μουσική διαδρομή στα λιμάνια της Μεσογείου, μέσα από ορχηστρικά μουσικά έργα και τραγούδια τα οποία αντανακλούν στοιχεία που είναι αντιπροσωπευτικά για κάθε λαό στο πέρασμα του χρόνου, η «Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου» θα δώσει μια μεγαλειώδη συναυλία σήμερα Τρίτη 12 Ιουνίου στις 8.30μμ στην παραλία του Βόλου (Άγ. Κωνσταντίνος).

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, υποψήφια για το Παγκόσμιο Βραβείο «Queen Orchestra in the World», πάντα υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή της Γιώργου Φουντούλη, συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018 στον Βόλο, ως επίσημη προσκεκλημένη του Φορέα Πολιτισμού «Μαγνήτων Κιβωτός» και του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου Βόλου, με μια μουσική διαδρομή στα λιμάνια της Μεσογείου, μέσα από ορχηστρικά μουσικά έργα και τραγούδια.

Η συναυλία περιλαμβάνει ένα πολύ ξεχωριστό πρόγραμμα με θέμα «Η Μεσόγειος μας ενώνει» το οποίο είναι αφιερωμένο στη Γαλλία και στις χώρες της Μεσογείου, με σημαία το μουσικό έργο «Nin-Nin» του Γάλλου συνθέτη Damien Aribert, που απέσπασε το 1ο Παγκόσμιο Βραβείο Σύνθεσης 2017 και παρουσιάζεται σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστική παρουσίαση από την «Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου».

Με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων όπου συμμετέχουν καλλιτέχνες του 36ου Παγκόσμιου Φεστιβάλ Κιθάρας Βόλου, η «Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου» προσδίδει ένα ιδιαίτερο μουσικό χρώμα και μια μεγάλη εμβέλεια, στις πολύ σημαντικές εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας 2018 στον Βόλο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου