ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θεατρική παράσταση

θεατρική-παράσταση-777945

Θεατρική παράσταση με τίτλο «Και οι κότες σε εφεδρεία» θα πραγματοποιηθεί από την ερασιτεχνική ομάδα της Δράκειας, στο Πορφυρογένειο Ίδρυμα Αγριάς, το Σάββατο 18 Μαΐου στις 20:00 μ.μ.

Πρόκειται για μια κωμική ιστορία γραμμένη από τους νέους της Δράκειας. Στο πρώτο μέρος το έργο σατιρίζει την καθημερινότητα και τα προβλήματα του χωριού, ενώ στο δεύτερο αναπαριστά την Δράκεια ως ένα μικρό κοινωνικό-οικονομικό σύνολο που δέχεται τις συνέπειες της κρίσης και περιμένει τον άνθρωπο που θα το «σώσει», αντιμετωπίζοντας την κατάσταση με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Η θεατρική ομάδα αποτελείται από νέους και παιδιά της Δράκειας και λειτουργεί εδώ και δέκα χρόνια, έχοντας παρουσιάσει ένα σημαντικό αριθμό έργων, ανάμεσά τους και ιστορίες του Ευγένιου Τριβιζά, ενώ τα τελευταία 7 χρόνια παρουσιάζει έργα γραμμένα από τους ίδιους, πάντα με την σκηνοθεσία και καθοδήγηση της κ. Τζούντιθ Πάρκερ, υπό την αιγίδα του Συλλόγου «Η Δράκεια». «Στην εποχή μας, προσπάθειες για δημιουργία και ψυχαγωγία δεν πρέπει να εκλείψουν! Μόνο ο πολιτισμός θα μας κρατήσει ενωμένους», υπογραμμίζουν από κοινού τα μέλη της θεατρικής ομάδας.

Όποιοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν είδη καθαριότητας, σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, χλωρίνες κλπ για το κοινωνικό παντοπωλείο, τα οποία θα συγκεντρώνονται στην είσοδο του Πορφυρογένειου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου