ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με διεθνή σφραγίδα

με-διεθνή-σφραγίδα-738723

Προβολές για μικρούς και μεγάλους στην Εξωραϊστική μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου

Συνεχίζεται το πρόγραμμα προβολών στον θερινό κινηματογράφο του Βόλου Εξωραϊστική με την ταινία «Ευτυχία», που προβάλλεται απόψε Κυριακή 30 Αυγούστου στις 22:15.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αγγελος Φραντζής και παίζουν οι ηθοποιοί Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Κάτια Γκουλιώνη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ενα κορίτσι, μικροπαντρεμένο, ταξιδεύει από το Αϊδίνι στην Ελλάδα με τη μητέρα και τις δύο της κόρες. Στο πλοίο του ξενιτεμού παίρνει απόφαση να μην αφήσει τη ζωή να την προσπεράσει, αλλά να τη ζήσει, όπως θέλει. Και τη ζει! Γράφει ακατάπαυστα σε ό,τι πιάνει το μελάνι, από χαρτοπετσέτες και κουτιά από τσιγάρα μέχρι υπόλοιπα λογαριασμών.

Ευχάριστη νότα για μικρούς και μεγάλους η ταινία «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία» που προβάλλεται μεταγλωττισμένη απόψε Κυριακή 30 Αυγούστου στις 20:15.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Γουόλτ Ντόρντς, το σενάριο ο Γκλέν Μπέργκερι και δανείζουν τις φωνές τους ο Πάνος Μουζουράκης και άλλοι ηθοποιοί. Αυτή η φανταστική ιστορία κινουμένων σχεδίων, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ. Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση.

Η θεατρική παράσταση «Ο Τζακ και η φασολιά» θα παρουσιαστεί αύριο Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 18:00 και στις 20:00. Ο Τζακ! Ένας ονειροπόλος νέος που ζει με την μητέρα του και την αγαπημένη του αγελάδα. Τα πράγματα ξαφνικά δυσκολεύουν πολύ και δυστυχώς ως μόνη λύση αναγκάζεται να πουλήσει την αγελάδα του. Το αντάλλαγμά του; Πέντε μαγικά φασόλια από έναν πολύ περίεργο άνθρωπο που συναντά τυχαία στον δρόμο για την αγορά. Μια τεράστια φασολιά που φυτρώνει έξω από το σπίτι του και τον οδηγεί στο παλάτι του γίγαντα. Μια μεγάλη περιπέτεια ξεκινάει λοιπόν για τον Τζακ όταν εκείνος σκαρφαλώνει στην φασολιά.

Προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται στο κατάστημα Κεχαΐδης, τηλέφωνο 24210 37891 και στο ταμείο του κινηματοθεάτρου, τηλέφωνο 24210 30303, απογευματινές ώρες. Η τιμή του εισιτηρίου στην προπώληση είναι 8 ευρώ και στο ταμείο 10 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6974797109.

Οι φίλοι της περιπέτειας έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν την ταινία «Καπόνε» αύριο Δευτέρα 31 Αυγούστου στις 22:00 και μεθαύριο Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 21:30. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζος Τρανκς, το σενάριο ο Τζος Τρανί και παίζουν οι ηθοποιοί Ματ Ντίλον, Λίντα Καρντελίνι και Τομ Χάρντι. Εχοντας υπάρξει ο πιο αδίστακτος επιχειρηματίας και λαθρέμπορος του Σικάγο, ο Αλφόνς Καπόνε (ευρύτερα γνωστός ως Αλ Καπόνε) ήταν ο πιο ισχυρός και διαβόητος μαφιόζος της Αμερικής. Η ταινία επικεντρώνεται στα τελευταία χρόνια της ζωής του, όπου έπειτα από σχεδόν δέκα χρόνια φυλάκισης, ο θρυλικός γκάνγκστερ παραφρονεί, καθώς οι μνήμες από το βίαιο παρελθόν του επιστρέφουν για να τον στοιχειώσουν.

Η αυλαία κλείνει με το αισθηματικό δράμα «After 2: Μετά τη σύγκρουση» που θα προβληθεί την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 21:30. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρότζερ Καμπλς, το σενάριο η Αννα Τόντι και παίζουν οι ηθοποιοί Τζόσεφιν Λάνγκφορντ, Χίρο Φάϊνς Τίφιν.

Ο Χάρντιν θα είναι πάντα …ο Χάρντιν. Είναι στα αλήθεια ο ευαίσθητος τύπος που η Τέσα ερωτεύτηκε παράφορα ή είναι ένας άγνωστος; Η Τέσα εύχεται να μπορούσε να εξαφανιστεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο. Ειδικά όταν θυμάται τις γεμάτες πάθος νύχτες τους. Όμως δεν είναι σίγουρη αν μπορεί να αντέξει ακόμα μία προδοσία.

Η Εξωραϊστική βρίσκεται στη διεύθυνση Δημητριάδος 263 στον Βόλο. Πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα και τις ώρες προβολών είναι διαθέσιμες στο www.victoria-cinema.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου