ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέος διαδικτυακός κύκλος «Αφήγηση Ζωής»

νέος-διαδικτυακός-κύκλος-αφήγηση-ζω-734545

Το σεμινάριο «Αφήγηση Ζωής» γιορτάζει 10 χρόνια με νέο κύκλο 8 τρίωρων διαδικτυακών συναντήσεων κάθε Κυριακή 5 -8 μ.μ., από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου και με το βιβλίο «Αδέσποτα» των εκδόσεων Ταξιδευτής, με 45 αφηγήσεις για την παιδική και εφηβική ηλικία που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιό του.

Οι λέξεις είναι το βασικό υλικό που χτίζεται η σχέση με την πραγματικότητα, αλλά η δύναμη της γραφής γίνεται σημαντικό εργαλείο έκφρασης, επικοινωνίας, αυτογνωσίας, δημιουργικότητας, προσωπικής ανάπτυξης και ο τρόπος για να γνωρίσει ο καθένας τον θησαυρό του συγγραφικού εαυτού του.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες γνωρίζουν πώς κάνουν έργο ό,τι δεν απωθούν, αλλά και ότι ο συγγραφικός εαυτός τους είναι πιο μπροστά, διαθέτοντας πολλές φωνές (κατά Μ. Μπαχτίν) που πολύ συχνά φαίνεται να αγνοούν.

Το βιωματικό σεμινάριο γραφής «Αφήγηση Ζωής» της δημοσιογράφου και συμβούλου ανθρωπίνων σχέσεων Κρυσταλίας Πατούλη διανύει τον 10o χρόνο του με πολλές συνεργασίες και εκδηλώσεις στο ενεργητικό του. Περισσότερες πληροφορίες: https://afigisizois.wordpress.com/.

* Info: Εναρξη Κυριακή 20/9, 5 – 8 μ.μ. μέσω διαδικτύου και με προηγούμενο ανοιχτό σεμινάριο γνωριμίας στις 13/9, 5 – 8 μ.μ. Πληροφορίες και εγγραφές κατά προτεραιότητα: [email protected], 6937100641. Οσοι ενδιαφέρονται χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή, διότι ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου