ΕΞΟΔΟΣ

Η Κατερίνα Βρανά… ζωντανή, ζωντανά στον Βόλο

η-κατερίνα-βρανά-ζωντανή-ζωντανά-στο-734543

Η παράσταση «Σχεδόν Πέθανα» στην Εξωραϊστική 12 και 13 Σεπτεμβρίου στις 21.30

Μετά από προσωρινή διακοπή λόγω του lock down, η Κατερίνα Βρανά επιστρέφει με την παράσταση «Staying Alive» («Σχεδόν Πέθανα»), διακωμωδώντας τη θυελλώδη περιπέτεια της υγείας της με τον πιο αστείο τρόπο. Ορεξάτη και πιο δυνατή από ποτέ, η αγαπημένη stand up κωμικός ξεκινά μια μίνι καλοκαιρινή περιοδεία σε ανοιχτά θέατρα της Αθήνας και της περιφέρειας.

Ηταν Απρίλιος του 2017, όταν η Κατερίνα Βρανά, η πιο αστεία γυναίκα κωμικός του πλανήτη στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy «Το πιο αστείο άτομο του κόσμου» βρισκόταν στη Μαλαισία για παραστάσεις. Εκεί αρρώστησε βαριά, φτάνοντας σε σημείο να κινδυνέψει η ζωή της. Η Κατερίνα σώθηκε, αλλά ακόμη αντιμετωπίζει προβλήματα με την κίνηση, την όραση και την ομιλία της.

Αυτά, όμως, δεν τη σταματούν απ’ το ν’ ανεβαίνει στη σκηνή. Γιατί το χιούμορ της έμεινε αλώβητο. Οπως άλλωστε και το μαλλί της. Στο stand up show της «Staying Alive» («Σχεδόν Πέθανα»), η Κατερίνα μιλά για όλα για Μαλαισιανούς, Αγγλους κι Ελληνες γιατρούς, τσαχπίνες νοσηλεύτριες και γοητευτικούς φυσικοθεραπευτές. Για το πώς η κορτιζόνη αντικαθιστά το μπότοξ, αλλά τίποτα δεν αντικαθιστά ένα σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια. Η παράσταση αυτή αποδεικνύει περίτρανα πως τίποτα δεν σταματάει την Κατερίνα από τον απώτερο σκοπό της, να γίνει κυρίαρχος του πλανήτη, τώρα και με αμαξίδιο. Στον Βόλο όσοι ενδιαφέρονται θα μπορέσουν να την απολαύσουν το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Cine Εξωραϊστική.

Ταυτότητα παράστασης

Κατερίνα Βρανά – Staying Alive (Σχεδόν Πέθανα)

Διάρκεια: 90 λεπτά

Προπώληση εισιτηρίων: 12 € online, μειωμένο για ΑΜΕΑ: 10 € – Ταμείο: 15 €.

Στον Βόλο επίσης η προπώληση γίνεται στα παρακάτω σημεία: Κεχαΐδης Μουσική – Ηχος – Φωτισμός 28ης Οκτωβρίου 118Α & Δον Δαλεζίου, τηλ.: 2421037891 καθώς και καπνοπωλείο «Γνήσιον» Σ. Σπυρίδη 96 & Γαλλίας και στα ταμεία του σινεμά Εξωραϊστική. Η προπώληση έχει αρχίσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου