ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χορωδιακό φεστιβάλ

χορωδιακό-φεστιβάλ-660813

Το 2ο Πολυθεματικό Χορωδιακό Φεστιβάλ Βόλου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο Τέχνης του Ωδείου Φουντούλη.

Το Ωδείο Φουντούλη και η Ένωση Κυπρίων Ν. Μαγνησίας με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου και της International Art Academy, διοργανώνουν το 2ο Πολυθεματικό Χορωδιακό Φεστιβάλ Βόλου. Οι κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν στο Βόλο το Σάββατο 2 Νοεμβρίου. Προσκαλούνται όλες οι χορωδίες που επιθυμούν, να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ με ένα μικρό πρόγραμμα της επιλογής τους.

Οι ενδιαφερόμενες χορωδίες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και να στείλουν βιογραφικό και πρόγραμμα της επιλογής τους, διάρκειας ως 15 λεπτών. Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής είναι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει: συναυλίες, διαγωνισμό χορωδιών σε όλες τις κατηγορίες, διαγωνισμό σύνθεσης χορωδιακού Τραγουδιού, ομιλίες, διαλέξεις, σεμινάρια, κ.α. Στο Φεστιβάλ μπορούν να λάβουν μέρος χορωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό του Φεστιβάλ είναι προαιρετική και μπορούν να λάβουν μέρος μόνο ερασιτεχνικές χορωδίες.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην οδό Αντωνοπούλου 17 και στο τηλέφωνο 6909127982, από τις 6 – 9 μ.μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου