ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσίασε ο «Προμηθέας»

εντυπωσίασε-ο-προμηθέας-616721

Στην 7η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών στην Καρδίτσα

Αψογη ήταν η παρουσία της χορωδίας των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας» στην 7η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα και είναι αφιερωμένη στους Antoine Brumel, Cipriano de Rore, Jean Sibelius και Alexander Glazunov.

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου HOTEL THESSALIKON GRAND υπό τη Διεύθυνση της κ. Μ. Σαμαρτζή, οι μαθητές ερμήνευσαν τα κομμάτια: «Ας κάνουμε απόψε μια αρχή» του Δημ. Γεωργιάδη, «Φιλντισένια Καραβάκι» του Μάνου Χατζηδάκι, «Μαρμαρωμένος Βασιλιάς» του Απ. Καλδάρα, «Η σωτηρία της ψυχής» του Στ. Κραουνάκη, «Πριν το τέλος» του Lucio Battisti και «Στης νύχτας το μπαλκόνι» του Μ. Θεοδωράκη.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο κ. Αλέξης Κωστάλας ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια τα Εκπαιδευτήρια «Προμηθέας» αλλά και για τη χορωδία, αφού εξεπλάγη ευχάριστα μετά την παρουσίαση των τραγουδιών.

Η ήδη βραβευμένη στο θεσμό χορωδία αναμένει εναγωνίως τα φετινά αποτελέσματα τα οποία προβλέπεται να είναι ευχάριστα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του διοργανωτή των επιτυχημένων Διεθνών Συναντήσεων κ. Ευθυμιάδη και της κριτικής Επιτροπής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου