ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παραμύθι που μαγεύει

παραμύθι-που-μαγεύει-557395

Παράσταση από τη δημοτική σχολή χορού με αφορμή θεσμοθετημένο κύκλο

Το πρωτότυπο παραμύθι ««Ναζρατού, η πριγκίπισσα του Φεγγαριού» θα παρουσιαστεί από τη δημοτική σχολή χορού, στο πλαίσιο των παραστάσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. -ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Χορού. Θα συμμετέχουν τα τμήματα χορευτικής προπαιδείας και κλασσικού χορού.

Πρόκειται για μια ιστορία εμπνευσμένη από την Αραβική και Περσική μυθολογία. Το παραμύθι έγραψε και σκηνοθέτησε η Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Σχολής Αντζελα Καλαντζή και τις χορογραφίες εκτός από την ίδια δημιούργησαν και δίδαξαν οι καθηγήτριες της Σχολής Χορού Κασσάνδρα Αλίκη και Ρούκα Μαρίνα. Θα δοθούν 2 παραστάσεις μια απογευματινή με ώρα έναρξης 18:00 και μια βραδινή με ώρα έναρξης 20:00.

Η Δημοτική σχολή χορού με πάνω από 35 παραστάσεις και παρουσιάσεις στο Βόλο και εκτός νομού αλλά και πολλές συμμετοχές στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης τα τελευταία 29 χρόνια, καλεί όλους τους φίλους του χορού σε αυτές τις δύο βραδιές «για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την Τέχνη που με την παγκόσμια «γλώσσα» της ενώνει τους ανθρώπους».

Εισιτήρια θα προπωλούνται στο Δίαυλο, Τοπάλη 14 και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 2421025363.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου