ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φωτογραφική έκθεση

φωτογραφική-έκθεση-377425

Εκθεση φωτογραφίας διοργανώνουν τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Μαγνησίας στο πλαίσιο του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυση του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας. Η έκθεση που διοργανώνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, σκοπό έχει τη συλλογή φωτογραφιών από τα μέλη του ΣΕΑΝ Μαγνησίας από τη ζωή τους στο Στρατό – Αεροπορία – Ναυτικό, ως δόκιμοι έφεδροι αξιωματικοί, δόκιμοι ανθυποσμηναγοί Π.Α. ή δόκιμοι σημαιοφόροι του Π.Ν.

«Καλούμε, λοιπόν τα μέλη του ΣΕΑΝ να ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμά μας αυτό που σκοπό έχει να αναδείξει, να παρουσιάσει, να αναμοχλεύσει τις στιγμές εκείνες που περάσαμε όλοι μας, υπηρετώντας τη θητεία μας», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές. Η συλλογή των φωτογραφιών θα γίνεται στο γραφείο του Συνδέσμου έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία στο 6980203223 (υπόψη του προέδρου κ. Κων/νου Καραδήμα). Ειδική επιτροπή θα ασχοληθεί με την παραπάνω έκθεση, θα παραλαμβάνει τις φωτογραφίες των μελών και θα παρουσιαστούν σε ειδική έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της ΛΑΦ Βόλου το φθινόπωρο.

Παράλληλα οι διοργανωτές της έκθεσης υπογραμμίζουν ότι απαιτείται ειδική προετοιμασία και ο αντίστοιχος χρόνος. Κατά συνέπεια, όσοι επιθυμούν να δανείσουν φωτογραφικό υλικό, να το πράξουν έγκαιρα, με την επισήμανση ότι οι φωτογραφίες θα επιστραφούν στους κατόχους τους, μετά την ολοκλήρωση της έκθεσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου