ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυγουστιάτικο Φεστιβάλ

αυγουστιάτικο-φεστιβάλ-363701

Συναυλίες με τη Γιώτα Νέγκα και το Μιχάλη Stavento στο δάσος Κουρί

Γνωστοί καλλιτέχνες πρωταγωνιστούν στις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του φετινού καλοκαιρινού «Φεστιβάλ Δάσους Κουρί» του Αλμυρού.

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 23.00 θα εμφανιστεί η Γιώτα Νέγκα και την Παρασκευή 28 Αυγούστου στις 23.00 ο Stavento. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο «Αρχοντικό» Δάσος Κουρί στον Αλμυρό.

Αυτό το καλοκαίρι καθιερώθηκε για πρώτη φορά ένα σύνολο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο πανέμορφο και μοναδικό στην Ελλάδα πεδινό δάσος με βελανιδιές «Κουρί». Στόχος τώρα για τους διοργανωτές και με την εποπτεία του Δήμου Αλμυρού να γίνει στο εξής το Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Δάσους ένας πόλος έλξης πανελλήνιας εμβέλειας.

Ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι με την προωθητική καμπάνια της Amstel με ένα σύνολο καλλιτεχνών και φέτος η αρχή έγινε δυναμικά στις αρχές του καλοκαιριού με το Νίκο Πορτοκάλογλου στον πολυχώρο εκδηλώσεων του Αρχοντικού με τη διοργάνωση της ομάδας της Σκυτάλης.

Ακολούθησε ο 1ος αγώνας Δρόμου 7χλμ. μέσα στο Δάσος, ο οποίος διοργανώθηκε με επιτυχία από το Σύλλογο Φίλων Δάσους Κουρί. Στη συνέχεια έκπληξη προκάλεσε η πολύ μεγάλη επιτυχία του 4ου Φεστιβάλ Rock και Reggae του Los Almiros, με συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα και τώρα ακολουθεί εκδήλωση με θέμα «Μουσικός Αύγουστος» το Αρχοντικό με την ομάδα της Σκυτάλης, που θα παρουσιάσουν στις 27 και 28 Αυγούστου τους καταπληκτικούς καλλιτέχνες, Γιώτα Νέγκα και Stavento, στο χώρο εκδηλώσεων του Αρχοντικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην «Ομάδα Αλληλεγγύης της Επαρχίας Αλμυρού».

Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές «πρέπει να ζήσετε και να χαρείτε από κοντά αυτές τις δύο συναυλίες μέσα στην απαλή δροσιά της Αυγουστιάτικης νύχτας που μας προσφέρει η ατμόσφαιρα του Δάσους».

Η τιμή της γενικής εισόδου είναι 10 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στην «Ομάδα Αλληλεγγύης» Επαρχίας Αλμυρού. Τα σημεία προπώλησης είναι: Στον Αλμυρό το «Αρχοντικό» στο Δάσος Κουρί, Wind Χρ. Μάγγας, Pepper Νικ. Βαλαμουτόπουλος, Βιβλιοπωλείο «Ακυλίνα» Ελ. Χρυσοπούλου, Παζάρι Αλμυρού, χώρος Λούνα Παρκ. Στο Βόλο στο δισκοπωλείο Classic στην οδό Ερμού.

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από το Βόλο. Αναχώρηση στις 9.30 μ.μ. από το σταθμό του ΚΤΕΛ Βόλου με το εισιτήριο της συναυλίας.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου