ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο Αριστοφάνης πάει σχολείο»

ο-αριστοφάνης-πάει-σχολείο-112677

Η Παιδική Σκηνή της Πειραματικής προσεγγίζει με βιωματική διάθεση το θέατρο

Το έργο «Ο Αριστοφάνης πάει σχολείο» παρουσιάζει η Παιδική Σκηνή της Πειραματικής Σκηνής κάθε Κυριακή στις 11.30 π.μ στο Θέατρο της Πειραματικής Σκηνής (Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας).

Μέσα από τη μαγεία του θεάτρου, η Πειραματική Σκηνή φέτος, προσπαθεί να γνωρίσει στα παιδιά τον πιο ζωντανό, και ίσως, τον πιο σημερινό απ’ τους ένδοξους προγόνους μας, τον Αριστοφάνη. «Στοχεύοντας κατευθείαν στην παιδική καρδιά, επιλέξαμε να ζωντανέψουμε την «Ειρήνη», τον «Πλούτο» και τους «Αχαρνείς», ελπίζοντας πως θα κάνουμε τα παιδιά να αγαπήσουν τα τρελά αστεία του Αριστοφάνη, την ελπίδα που σαλεύει σ’ όλα τα έργα του.

Το έργο παρουσιάζεται σε προσαρμογή και σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Μαρία Ζαχαριά, κοστούμια Βασιλική Μπέλιου, μουσική Γρηγόρη Σουλτάνη, βοηθός σκηνοθέτη Κική Παπαζήση, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Αλκιβιάδη Μαρούγκα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Γεωργία Κωστούλα, Μανώλης Κάβουρας, Δημήτρης Πανταζής, Κική Παπαζήση, Στράτος Μεγκές.

Το έργο θα παίζεται έως την Κυριακή 6 Μαρτίου, με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Παραστάσεις για τα σχολεία που θα θέλουν να παρακολουθήσουν το έργο θα δίνονται στον ίδιο χώρο, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση με την Πειραματική Σκηνή στα τηλέφωνα 6983309354 και 6944388045.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου