ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Βόλο

η-φωτεινή-βελεσιώτου-στο-βόλο-227424

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα εμφανιστεί αύριο στη μουσική σκηνή Lab Art

Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι ερμηνεύτρια λιτή, δωρική, με φωνή που αγγίζει το κοινό και θα εμφανιστεί αύριο Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο Lab Art.

Τη γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τις ερμηνείες της στο τραγούδι «Μέλισσες», αλλά και το πρόσφατο «Διόδια». Τώρα και με ένα νέο δίσκο στις αποσκευές της σε μουσική Μίνου Μάτσα και στίχους της Ελένης Φωτάκη μας χαρίζει μοναδικές ερμηνείες σε μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη με τραγούδια από τη προσωπική της δισκογραφία και άλλα αγαπημένα σημαντικών δημιουργών.

Το ήθος και η ερμηνεία της αγγίζουν τον κόσμο μ’ ένα τρόπο πρωτοφανή: δεν έχει θαυμαστές και οπαδούς, όπως συμβαίνει με τα μουσικά είδωλα, έχει ακροατές γοητευμένους που η φωνή της τους μεταμορφώνει όπως μεταμορφώνει και το κάθε τραγούδι. Το λαϊκό ηχόχρωμά της παραπέμπει στις μεγάλες γυναικείες φωνές του παρελθόντος που σπάνια συναντάμε πια

Το Lab art βρίσκεται στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα στο Βόλο. Oι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 και οι τιμές εισιτηρίων είναι 10 ευρώ – προπώληση, 12 ευρώ – ταμείο.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, Tender Bar, Όγλ 35, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β.
Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2421 40 3454, 10:00-14:00 17:00-21:00.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου