ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκθεση του Νίκου Σίσκου

εκθεση-του-νίκου-σίσκου-105111

Τελευταίες μέρες της έκθεσης στο Κέντρο Τέχνης Ντε Κίρικο

Τελευταίες μέρες της έκθεσης ζωγραφικής με τον τίτλο Dreamland του Νίκου Σίσκου στο Κέντρο Τέχνης Τζιόρτζιο ντε Κίρικο. Είναι η πρώτη έκθεση του ζωγράφου στο Βόλο, στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο Ν. Σίσκος προσκλήθηκε από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ να παρουσιάσει την έκθεσή του στο πλαίσιο του ετήσιου αφιερώματος στον κορυφαίο Ευρωπαίο ζωγράφο Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο.

Ο Νίκος Σίσκος γεννήθηκε το 1974. Πολύ νέος εμφανίζεται με πρωτόλεια δουλειά του στο «Δίαυλο» το 1992. Αργότερα θα σπουδάσει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, όπου το 2006 ολοκληρώνει με άριστα τις σπουδές του στο εργαστήριο των καθηγητών Δημήτρη Σακελλίωνα και Γιώργου Καζάζη. Έχει παρουσιάσει τρεις ατομικές εκθέσεις με την τελευταία το 2013 με τίτλο «MANIMALS» στη γνωστή γκαλερί του Κολωνακίου «Εκφραση» της Γιάννας Γραμματοπούλου. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και στην Art Athina. Από το 2002 έως το 2004 έλαβε υποτροφία από την ΑΣΚΤ ενώ το 2007 έλαβε υποτροφία από την Ακαδημία Αθηνών.

Εργα του βρίσκονται σε πολλές ιδιωτικές συλλογές. Ζει και δημιουργεί στην Αθήνα. Η έκθεση σημείωσε μεγάλη επιτυχία ιδιαίτερα με την προσέλευση νεανικού κοινού.

Θα λειτουργεί καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου και Δευτέρας) έως την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου