ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

AMBER ALERT

amber-alert-701922

Από τη μία τα σοβαρά προβλήματα στα Κέντρα Υγείας, από την άλλη οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση διαγωνισμού για την πρόσληψη πληρωμάτων στα ασθενοφόρα, δεν ιδρώνει όμως κανενός το αφτί. Ο δε διοικητής της 5ης ΥΠΕ Νέστορας Αντωνίου που δέχεται πυρά για τα δύο παραπάνω ζητήματα είναι εξαφανισμένος. Αναζητά άραγε λύσεις ή σκοπίμως δεν παίρνει θέση για να αποφύγει τις ριπές που πέφτουν ομαδικά;

Β.Κ.

ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ;

Καμιά πρόοδος δεν υπήρξε στο θέμα της επίλυσης του κτιριακού του Δικαστικού Μεγάρου Βόλου. Από τον Ιούλιο που έγινε η συνεδρίαση της άτυπης Επιτροπής και έκτοτε, δεν υπήρξε καμία εξέλιξη για το θέμα. Η καθυστέρηση που παρατηρείται μετά την παραίτηση του γενικού γραμματέα Κωνσταντίνου Κοσμάτου ανησυχεί ιδιαίτερα τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου. Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάζαρος Γαϊτάνης ετοιμάζεται να στείλει νέα επιστολή στο υπουργείο Δικαιοσύνης την ερχόμενη εβδομάδα και να ζητήσει άμεσα σύγκληση της Επιτροπής.

Κ.Μ.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Την ανάγκη ανανέωσης των εσωτερικών δυνάμεων της χώρας υπογράμμισε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Εσωτερικών και Υγείας, Αλέκος Παπαδόπουλος, κληθείς από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ να σχολιάσει τη σημερινή πολιτική πραγματικότητα που βιώνει η χώρα. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι είναι αναγκαίο να μπουν στο στίβο νέοι, κυρίως, άνθρωποι, οι οποίοι είναι μορφωμένοι, ξέρουν από σύγχρονη οικονομία, δεν κουβαλούν «δουλείες εκ του παρελθόντος» και μπορούν να αντιληφθούν που κινείται ο κόσμος, για να προσθέσει ότι «ο κόσμος και ιδιαίτερα η Ευρώπη, βρίσκεται σε φάση απορρύθμισης». Με τη συλλογιστική του ελάχιστοι θα διαφωνήσουν.

Γ.Υ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου