ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Θερμό τετ α τετ

θερμό-τετ-α-τετ-483881

Θερμό τετ α τετ

Τετ α τετ στο καφενείο της Βουλής είχαν σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες χθες το πρωί ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, με τον δεύτερο να εκφράζει στον πρώτο την έντονη αντίδραση του στο θέμα των προσλήψεων οδηγών ασθενοφόρων στα Κέντρα Υγείας. Από την πρόσφατη προκήρυξη του Υπουργείου Υγείας καλύφθηκαν αρκετά κενά στα Κ.Υ. των εκλογικών περιφερειών της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, ενώ σε περιοχές όπως η Μαγνησία όπου υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις, αντί να προσληφθούν οδηγοί ασθενοφόρων, προσελήφθησαν γραμματείς για τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου Βόλου. Ο αναπληρωτής υπουργός δεσμεύτηκε προφορικά να αποκαταστήσει αυτή την αδικία και μένει πλέον να δούμε αν θα φάνει συνεπής ως προς τις δεσμεύσεις του.

Γ.Λ.

Αρον-άρον

Αρον-άρον αναγκάστηκε να φύγει από την εκδήλωση για την αλλαγή στον Καλλικράτη, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλλής.

Μπήκε θέμα ονομαστικής ψηφοφορίας σε νομοσχέδιο στη Βουλή, και ο ίδιος έφυγε εσπευσμένα για Αθήνα.

Β.Κ.

Αιχμές

Τις άφησε τις αιχμές του κατά του Γ.Γ. Εσωτερικών, Κ. Πουλάκη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, Γιώργος Μουλάς, όταν ανέβηκε στο βήμα της εκδήλωσης.

Αναφέρθηκε στα αρνητικά σημεία του νομοσχεδίου και έθιξε και το ζήτημα της τροπολογίας για τους δημάρχους σε αργία, που είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί σε αργία ο Δήμαρχος Βόλου, Αχ. Μπέος, πριν το δικαστήριο αποφασίσει για την ενοχή του ή μη.

Β.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου