ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού ο ΝΠΣ Βόλος

επικράτησε-με-1-0-του-ολυμπιακού-ο-νπσ-βό-97228

Σε ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε ΝΠΣ Βόλος και Ολυμπιακού Βόλου για την 22η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, οι γηπεδούχοι και μαθηματικά πρωταθλητές μετά το εκτός έδρας διπλό της προηγούμενης αγωνιστικής στο Δίστομο επί του Αμβρυσσέα έφτασαν σε ένα ακόμη τρίποντο, σημειώνοντας έτσι στην 10η εντός έδρας νίκη σε 11 συνολικά αγώνες.

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τους γηπεδούχους να το πετυχαίνουν στο 24’ όταν ύστερα από ατομική ενέργεια από τα αριστερά ο Ζέρης έσπασε την μπάλα στον Μάντζη, ο οποίος γύρισε όμορφα το σώμα του και με ένα καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «γάμα» του ανήμπορου να αντιδράσει Καραγκιολίδη για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα κινητικοί στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης οπότε και απείλησαν με τους Καμπλιώνη σε δύο περιπτώσεις και τον Μέμμο, αλλά δεν κατάφεραν να τις μετουσιώσουν σε κάποιο τέρμα.

Στην επανάληψη ο ΝΠΣ Βόλος διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε σημαντικές ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος και τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν μια ακόμη νίκη.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: (Φεράντο) Μούτσα, Ντεντάκης, Ζέρης, Δημόπουλος,Γκαλίτσιος, Πιαστόπουλος (60’ Μηλιώτης), Πέντα (87’ Σαλαμούρας), Καμπαγιέρο, Μάντζης, Γκαρσία, Ηλιόπουλος (87’ Τζελίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Μπακάλης) Καραγκιολίδης, Παπαϊωάννου, Γελαδάρης, Νόνης, Τόσκας, Ρόκας, Μέμμος, Λούγκος (85’ Δ. Κόκκας), Διβανές (75’ Χρήστου), Ευθυμιάδης (45’ Σέττος), Καμπλιώνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου