ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει περιθώρια βελτίωσης

έχει-περιθώρια-βελτίωσης-87041

Από το αυριανό φιλικό με την Καλλιθέα και ως τον Οκτώβριο στην πρεμιέρα της Football League θα είναι πιο έτοιμος ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο χρόνος που μεσολαβεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι υπέρ του Ολυμπιακού που δείχνει ότι έχει περιθώρια βελτίωσης ενώ και η έλλειψη προβλημάτων και τραυματισμών, κάνουν τον Νίκο Παντελή να ευελπιστεί ότι με δουλειά σε κάποια σημεία που έχει εντοπίσει αδυναμίες η ομάδα θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Football League τον Οκτώβριο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Από το αυριανό φιλικό με την Καλλιθέα και ως στην πρεμιέρα της Football League ο Ολυμπιακός θα είναι πιο έτοιμος και πιο πλήρης από τις άλλες ομάδες αφού σύντομα και ο Σταμάτης Καρράς θα δώσει μια επιπλέουν λύση για αρκετές θέσεις.

Ο Καρράς είναι ο μόνος παίκτης που δεν είναι τώρα απολύτως έτοιμος αλλά συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμά του μετά την επέμβαση στο γόνατο που έκανε πριν μερικούς μήνες και καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς.

Οι ερυθρόλευκοι αύριο Κυριακή στις 5.30 μμ στη Νεάπολη, θα δώσουν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα και το τεχνικό τιμ θα κάνει πάλι τις δοκιμές του αλλά και θα τσεκάρει και παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στα επίσημα ματς του κυπέλλου.

Μετά τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο ο Ολυμπιακός σε ένα μήνα από τώρα θα αντιμετωπίσει πάλι για το κύπελλο εκτός έδρας τα Χανιά αλλά πλέον το μυαλό του είναι στο πρωτάθλημα που και με την καθυστέρηση θα αρχίσει 11-12 του Οκτώβρη.

Πάντως ο Νίκος Παντέλης έβγαλε χρήσιμα και σημαντικά συμπεράσματα από το παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος, που θα αξιοποιήσει εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Ολυμπιακός στο ματς της περασμένης Τετάρτης έδειξε ορισμένα καλά στοιχεία, αλλά και ορισμένες αδυναμίες, τις οποίες εντόπισε η τεχνική ηγεσία και πάνω στις οποίες θα δουλέψει.

Σίγουρα πάντως για την ομάδα λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός ο οποίος θα αποκτηθεί περί το τέλος του άλλου μήνα και μέσα από τα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε έχει αλλάξει λίγο τα πλάνα προετοιμασίας αφού αρχικά ετοιμάζονταν για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με αγώνα με τη Ζάκυνθο αυτό το σαββατοκύριακο αλλά η αναστολή της έναρξης από τη Football League τον «αναγκάζει» να κλείνει κι άλλα φιλικά όπως το αυριανό με την Καλλιθέα.

Το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου με την Καλλιθέα, αύριο θα αρχίσει στις 17.30 και θα γίνει στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης και όχι στο ΕΑΚ.

Ο λόγος που το παιχνίδι θα γίνει στη Νεάπολη και όχι στη φυσική έδρα του Ολυμπιακού, έχει να κάνει με τις εργασίες επανασποράς του χλοοτάπητα που ξεκίνησαν χθες έτσι ώστε το ΕΑΚ να είναι έτοιμο από όλες τις πλευρές να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια έδρας του πρωταθλήματος, με πρώτο αυτό με την Ζάκυνθο, τον Οκτώβρη στην πρεμιέρα της Football League.

Ο κόσμος η δύναμή του

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η μεγάλη προσέλευση δίνει δύναμη στη διοίκηση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί του φιλάθλους της ομάδας για την παρουσία τους στον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό. Η μεγάλη προσέλευση τους και κυρίως η άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μας δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας».

Τον Οκτώβριο και πάλι

Τον Οκτώβριο θα αγωνιστεί και πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου για το κύπελλο μετά την 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης των ομίλων της διοργάνωσης όπου έχασε 0-1 από τον Παναθηναϊκό στο ΕΑΚ.

Μετά τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τα Χανιά και τον Παναιτωλικό εκτός έδρας.

Το πρόγραμμα στον 8ο όμιλο

1η αγωνιστική

24/9: Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός 0-1

25/9: Παναιτωλικός – Χανιά 0-1

2η αγωνιστική (28/29/30 Οκτωβρίου)

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

Χανιά – Ολυμπιακός Βόλου

3η αγωνιστική (02/03/04 Δεκεμβρίου)

Χανιά – Παναθηναϊκός

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός Βόλου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου