ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία για πρόκριση

στην-τελική-ευθεία-για-πρόκριση-124859

Με χαμηλούς τόνους παρά το προβάδισμα ο Ολυμπιακός περιμένει την Παρασκευή τη Λάρισα

Στην τελική ευθεία για την πρόκριση στον αγώνα κυπέλλου την ερχόμενη Παρασκευή με τη Λάρισα έχει μπει πλέον ο Ολυμπιακός μετά και το τεστ της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Η ομάδα του Νίκου Παντέλη κοιτάζοντας μπροστά, θέλει να παίξει πάλι για τον κόσμο, ο οποίος θα λείπει από τη ρεβάνς για πρόκριση με τη Λάρισα.

Το ματς άλλωστε θα είναι τηλεοπτικό καθώς ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου με την ΑΕΛ στο ΕΑΚ θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω της γνωστής τιμωρίας του Ολυμπιακού…

Τρία ματς έχει προγραμματίσει να καλύψει τηλεοπτικά το ΟΤΕsport για τους επαναληπτικούς του Κυπέλλου Ελλάδος την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου. Τις μεταδόσεις θα ανοίξει η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ηρακλή που θα διεξαχθεί στις 17:00 το απόγευμα, ενώ για μια ώρα αργότερα (18:00) έχει προγραμματιστεί αυτή του Φωκικού με την ΑΕΚ. Το ίδιο βράδυ θα γίνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΛ στο Βόλου, με την αναμέτρηση να αρχίζει στις 20:30 και να μπορούν να την απολαύσουν μόνο από το OTEsport4, αφού η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε προχθές την πρώτη φετινή, έστω και φιλική ήττα, καθώς έχασε 0-1 από τον Πανιώνιο στο ΕΑΚ. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να ηττήθηκαν αλλά στο ματς δεν φάνηκε ούτε η διαφορά κατηγορίας ούτε ο Πανιώνιας έδειξε κάτι παραπάνω.

Απλά ο Πανιώνιος αξιοποίησε τη μοναδική καλή του στιγμή και βρήκε δίχτυα στο 27’ με τον Γιάννου σε ένα ματς με πολλές δοκιμές από τους δυο προπονητές.

Ικανοποιημένος έμεινε άλλωστε ο Νίκος Παντέλης από την προσπάθεια και την παρουσία των παικτών της ομάδας του στο φιλικό με τον Πανιώνιο στο ΕΑΚ με τον προπονητή της ομάδας να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

«Για εμάς ήταν ένα καλό τεστ ενόψει του παιχνιδιού με τη Λάρισα, που αυτό είναι το κρίσιμο. Για μένα είναι θετικό τεστ, γιατί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξαν τα νεαρά παιδιά και πήραν σημαντικές εμπειρίες. Από κει και πέρα στρέφουμε την προσοχή μας στον καθοριστικό αγώνα με τη Λάρισα. Αλλά είμαι ευχαριστημένος γενικά από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών».

Πάντως για το αν την Κυριακή έκανε πρόβα ενδεκάδας είπε : «Όχι καμία σχέση. Οι παίκτες έπαιξαν ανακατεμένα. Θα είναι εντελώς διαφορετικό στο σχήμα. Έπρεπε να χωρίσουμε τους παίκτες να παίξουν τα 45 λεπτά, αλλά παιδιά που είχαν χάσει προπονήσεις όπως ο Νικολιάς και ο Ζέρης, έπαιξαν περισσότερο».

Για τον επαναληπτικό με τη Λάρισα τόνισε: «Θεωρώ ότι θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο παιχνίδι, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, όπως και οι παίκτες έχουν εμπιστοσύνη στην ομάδα και νομίζω ότι θα πάμε καλά. Θέλει όμως μεγάλη προσοχή».

Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι από τους 23 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν την Κυριακή οι 16 έπαιξαν για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα στην έδρα της ομάδας, το ΕΑΚ, ενώ στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης καταγράφτηκε το ντεμπούτο του Θέου, που παρά το γεγονός ότι μετράει λίγες ημέρες στο Βόλο, έδειξε πολύ θετικά στοιχεία.

Για την εμφάνιση του Θέου και αν είναι ευχαριστημένος ο Νίκος Παντελής ανέφερε: «Ναι για πρώτη φορά είμαι ευχαριστημένος. Το παιδί έχει κάνει τρεις διπλές προπονήσεις τώρα που ήρθε, τον πιέσαμε και από την πρώτη εντύπωση, άλλωστε τον ξέρουμε, πιστεύω θα μας βοηθήσει».

Για τον Μαρτίνεθ που δοκιμάστηκε σε διαφορετικές θέσεις στο παιχνίδι: «Είναι ένα παιδί που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Εμείς θέλουμε παίκτες που καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές. Εκτός του Μαρτίνεθ υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που μπορούν να παίξουν σε περισσότερες θέσεις, όπως και ο Ζέρης, που έπαιξε αμυντικό χαφ. Γενικά ψάχνουμε σε κάποιες άλλες θέσεις λύσεις, ώστε να υπάρχουν παιδιά όταν θα έχουμε προβλήματα».

Έτσι πλέον ο Ολυμπιακός που παρά το διπλό στη Λάρισα κράτησε χαμηλούς τόνους, μπαίνει στην τελικό ευθεία για το ματς πρόκρισης. Ο Ολυμπιακός γνωρίζει ότι έχει άλλα 90 λεπτά και παρά το πλεονέκτημα από το 0-1 στο Αλκαζάρ θέλει και δεύτερη νίκη.

Τα γραφεία της ΠΑΕ

Ανακοίνωση για τη μεταφορά των γραφείων της ΠΑΕ εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, η οποία αναφέρει πως για την ενημέρωση των φίλων της ομάδας, τα γραφεία της ΠΑΕ έχουν μεταφερθεί στο χώρο όπου βρίσκονταν τα παλιά γραφεία της διοίκησης του ΕΑΚ (δίπλα στη Θύρα 5 του γηπέδου).

Τα διαρκείας

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας Gold για τη νέα σεζόν στο ΕΑΚ όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ευχαριστώντας τους φιλάθλους για τη στήριξή τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας στην κατηγορία GOLD. Επίσης γίνεται γνωστό ότι η διάθεση των εισιτηρίων στις υπόλοιπες κατηγορίες συνεχίζεται κανονικά καθημερινά από τα γραφεία της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί θερμά τον κόσμο της ομάδας για την έμπρακτη στήριξη του, που της δίνει δύναμη να συνεχίσει το δύσκολο έργο της».

Ακομη συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας των 100 ευρώ από τον οργανωμένο σύνδεσμο φιλάθλων, Austrian Boys. Αυτό έκαναν γνωστό με ανακοίνωση τους οι οπαδοί της ομάδας.

Συγκεκριμένα: «Η διάθεση των εισιτήριων διαρκείας στη τιμή των 100 ευρώ (με δυνατότητα αποπληρωμής σε δόσεις) από τους οργανωμένους Austrian Boys συνεχίζεται κανονικά. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προσέρχονται καθημερινά απογευματινές ώρες στα γραφεία του Συνδέσμου στην Αγίου Δημητρίου 19».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου