ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με «φωνή» ο Ολυμπιακός!

με-φωνή-ο-ολυμπιακός-763420

Ο Ολυμπιακός Βόλου σχεδιάζεται να πρωταγωνιστήσει στη νέα ενιαία δεύτερη επαγγελματική κατηγορία και θα έχει φωνή και άποψη μέσω του προέδρου της ΠΑΕ Σωτήρη Μαυρονάσιου στο νέο Δ.Σ. της Ενωσης της διοργανώτριας.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Οι Σωτήρης Μαυρονάσιος (Ολυμπιακός Βόλου), Χαράλαμπος Σταμούλης (Απόλλων Πόντου) και Χρήστος Μπίκας (Βέροια) είναι οι τρεις εκπρόσωποι της Football League στο νέο Δ.Σ. της Ενωσης της διοργανώτριας της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας που θα γίνει μία…

Οι τρεις λαμβάνοντας ο καθένας από οκτώ ψήφους στο σύνολο ισάριθμων ομάδων, που μετείχαν στη διαδικασία -άρα εκλέχθηκαν ομόφωνα- χθες στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας 2 – Football League, όπου διενεργήθηκαν εκλογές και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, συνεχίζει στον προεδρικό θώκο θέση την οποία κατέχει από το 2017.

Ο Λεουτσάκος εκλέχθηκε ομόφωνα για άλλα τέσσερα χρόνια πρόεδρος της διοργανώτριας, αφού ήταν ο μοναδικός υποψήφιος και ψηφίστηκε και από τις 11 ομάδες που ήταν παρούσες στη διαδικασία. Από εκεί και πέρα, ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του Εργοτέλη Γιώργος Τουτζάρης (έλαβε 11 ψήφους) αναλαμβάνει τη θέση του α’ αντιπροέδρου στο νέο Δ.Σ. και ο Χαράλαμπος Σταμούλης (έλαβε 10 ψήφους καθώς υπήρξε και ένα λευκό) του β’ αντιπροέδρου.

Το νέο ρόστερ

Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να φτιάχνει το ρόστερ της νέας χρονιάς έχοντας ώς τώρα ανακοινώσει δυο μεταγραφές ενώ έχει κλείσει άλλες τέσσερις, ενώ έχει προχωρήσει σε 8 ανανεώσεις συνεργασίας και αναμένονται άλλες 3…

Ο Παντελής Ριζογιάννης και ο Μιχάλης Γιαννίτσης ακλούθησαν την ίδια διαδρομή (Τρίκαλα-Βόλος) με τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη, ενώ οι Βασίλης Κουτσιανικούλης που την περίοδο που πέρασε είχε παίξει σε 22 ματς (1878 λεπτά), ο Νίκος Μπουτζίκος, ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο Στάθης Ρόκας, ο Κλεβί Κόλα, ο Στάθης Βασιλούδης, ο Θωμάς Γραικός και ο γκολκίπερ Γενάντι Ξενοδόχοφ θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά.

Οσον αφορά στις «προσθήκες» στο ρόστερ οι επαφές είναι σε καλό δρόμο και άμεσα θα έρθουν ανακοινώσεις με τα ονόματα που ακούστηκαν να είναι του Χρήστου Κουκόλη, του Βαγγέλη Μάντζιου, του Νίκου Κουσκουνά …αλλά και των Βολιωτών Ιάσονα Παπαδημητρίου και Ανδρέα Δερμιτζάκη.

Θλίψη για την απώλεια του «Τυρόμυγα»

Απέραντη θλίψη προκάλεσε το τραγικό άγγελμα θανάτου του Γιάννη Ζαχαρογιάννη, του πολύ γνωστού και αγαπητού λαχειοπώλη του Βόλου και φιλάθλου του Ολυμπιακού Βόλου, γνωστού και ως «Τυρόμυγα».

Χθες, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βόλου 1937 έσπευσε να εκφράσει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του πιστού φιλάθλου της ομάδας του, τονίζοντας: «Καλό ταξίδι Γιάννη».

Ο γνωστός λαχειοπώλης, που γυρνούσε παντού στον Βόλο, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα ανάλογα με το πού τον οδηγούσε η εργασία του, άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλευόταν με καρδιολογικό πρόβλημα.

Η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά πριν από περίπου δέκα μέρες. Η σορός του παραμένει στο νεκροτομείο του Αχιλλοπούλειου, που διενεργεί μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας έρευνα για την οικογένειά του.

Εκμάθηση τζούντο

Το τμήμα τζούντο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα δημιουργήσει καλοκαιρινά τμήματα εκμάθησης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να συνδυάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την ενασχόληση με ένα άθλημα που προάγει την σωματική άσκηση και την πνευματική ισορροπία.

Για πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα του τμήματος οι γονείς και οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή τους στα καλοκαιρινά τμήματα μπορούν να επικοινωνούν με τον προπονητή και υπεύθυνο του τζούντο Τσόχα Σωτήρη στο τηλέφωνο 6996133607.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου