ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αλλη μια νέα αρχή

αλλη-μια-νέα-αρχή-734919

Αλλη μια νέα αρχή σκοπεύει να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός Βόλου αύριο στις 3μ.μ. στο Βόλο παίζοντας με τον Εθνικό Σερρών για την 12η αγωνιστική της Football League στο πρώτο παιχνίδι έδρας με προπονητή τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου θέλει να δείξει το καλό της πρόσωπο αύριο Δευτέρα στο ΕΑΚ και καλείται να κάνει ένα σερί νικηφόρων παιχνιδιών για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρεθεί στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Η ενίσχυση που άρχισε με τους Μπαλντοβαλίεφ και Τριανταφυλλάκο, θα έχει και συνέχεια με άλλους 4 παίκτες ενώ η διοίκηση περιμένει και από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για το ρόστερ για να κινηθούν για την περαιτέρω ενίσχυση.

Αύριο στόχος είναι μόνο η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών, περιμένοντας και την εξέλιξη του αγώνα Ζάκυνθος – Λάρισα, που θα διεξαχθεί αύριο τη Δευτέρα την ίδια ώρα.

Για το αυριανό παιχνίδι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα ολοκληρωθεί σήμερα Κυριακή και στη συνέχεια η τεχνική ηγεσία θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Στο μεταξύ δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες. Πρόκειται για τους Λευτέρη Γιαλούση που θα εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας (13η αγωνιστική) και τον Διονύση Μακρυδημήτρη που θα απουσιάσει από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζάκυνθο.

Μετά από 11 αγωνιστικές και την αποτυχία να πάρει το διπλό στην Αμφισσα ο Ολυμπιακός Βόλου είδε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λαμία να μεγαλώνει στους 13 βαθμούς ενώ ο Ηρακλής που βρίσκεται στη 2η θέση έχει 12 πόντους περισσότερους από τους ερυθρόλευκους. Πέντε βαθμούς μπροστά από τους «ερυθρόλευκους» βρίσκεται η ΑΕΛ, η οποία κατέχει την 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ ψηλότερα στη βαθμολογία βρίσκεται και η Ζάκυνθος, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους.

Τα πράγματα έτσι όπως είναι σήμερα δεν είναι καθόλου καλά για τον Ολυμπιακό, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, καθώς αν συνεχίσει να παρουσιάζει την ίδια άσχημη εικόνα όπως αυτή του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος δεν θα μπορέσει να καλύψει τη διαφορά που τον χωρίζει από τις θέσεις της κορυφής.

Σίγουρα όμως η ομάδα παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόσωπο στην αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Παναιτωλικό όπου στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήρε τη νίκη με 0-2 στο Αγρίνιο και αυτό κάνει αισιόδοξο και τον κόσμο που καλείται να δώσει το παρών και να βοηθήσει την ομάδα αρχής γενομένης από τον αυριανό κρίσιμο αγώνα.

Αλλωστε από την αγωνιστική ενίσχυση που επίκειται για τους ερυθρόλευκους απορρέει η αισιοδοξία ότι με τις προσθήκες που θα γίνουν, την αλλαγή αγωνιστικού προσώπου και τη βοήθεια του κόσμου που στέκεται πάντα δίπλα στην ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου θα καταφέρει να κλείσει τη χρονιά με θετικό πρόσημο.

Δωρεάν τα παιδιά έως 15 ετών

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου στην προσπάθεια της να προσελκύσει περισσότερους νεαρούς φίλους της ομάδας, αποφάσισε στον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό Σερρών, τη δωρεάν είσοδο στο γήπεδο σε όλα τα παιδιά κάτω των 15 ετών. Στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως «ο Ολυμπιακός Βόλου έχει ανάγκη όλους τους φιλάθλους του».

Τα εισιτήρια

Χθες Σάββατο τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου με τον Εθνικό Γαζώρου στο ΕΑΚ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Στην κυκλοφορία τέθηκαν από χθες Σάββατο τα εισιτήρια του αγώνα για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ, Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Γαζώρου που θα διεξαχθεί στο ΕΑΚ Βόλου αύριο Δευτέρα 12/01/2015 στις 3.00 μ.μ.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από σήμερα στα εξής σημεία:

• Μπουτίκ Ολυμπιακός Βόλου, ΕΑΚ Βόλου, Βόλος

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΣΤΡΑΚΑ, Ιάσονος 99, Βόλος, 2421020720

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΛΑΧΑΒΑΣ, Αγίου Δημητρίου 19, Νέα Δημητριάδα, Βόλος, 2421053749

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ, Ελ. Βενιζέλου 80, Βόλος, 2421032110,

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Πολυμέρη 13 (Έναντι Park Hotel), Βόλος, 2421033514

• Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, Γ. Δήμου 170, 38222, Βόλος, 2421041951

• Σύνδεσμος Austian Boys, Αγίου Δημητρίου 19, Ν. Δημητριάδα

Αύριο, Δευτέρα, ημέρα του αγώνα, τα εισιτήρια θα πωλούνται μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης στο ΕΑΚ Βόλου από την μπουτίκ, καθώς και από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

*Ωρες λειτουργίας της Μπουτίκ:

Σάββατο: 12.00 μ.μ. – 3.00 μ.μ.

Δευτέρα: 12.00 μ.μ. έως και το τέλος της αναμέτρησης

Oι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Γαζώρου έχουν ως εξής:

Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ (πλην Θύρας Επισήμων 4 και θέσεις VIP).

Επίσης, διατίθενται εισιτήρια Γυναικεία με γενική είσοδο 5 Ευρώ, αποκλειστικά και μόνο από την μπουτίκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Για τον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου όλα τα παιδιά έως και 15 ετών θα εισέλθουν στο γήπεδο δωρεάν.

Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως σε κάθε αγώνα έτσι και σε αυτόν με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου θα διαθέσει 100 δωρεάν εισιτήρια αγώνα για ανέργους. Οι δικαιούχοι μπορούν να τα προμηθευτούν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και της κάρτας ανεργίας από τα γραφεία της ΠΑΕ και μόνο. Η ΠΑΕ θέλει να υπενθυμίσει ότι τα εισιτήρια αυτά είναι αυστηρώς προσωπικά και για την είσοδο τους οι κάτοχοι θα πρέπει να φέρουν ταυτοποιητικά στοιχεία.

Austrian Boys: Ολοι στη νέα αρχή

Ανακοίνωση κάλεσμα εξέδωσαν οι Austrian Boys ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Εθνικό Σερρών στο ΕΑΚ. Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού, καλούν τους φιλάθλους να βρεθούν κοντά στην ομάδα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση: «Η νίκη και η εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου στο Αγρίνιο μας γέμισε χαρά και μας δίνει ελπίδες για το μέλλον.

Το θέατρο σκιών που έλαβε χώρα στα Χανιά και στέρησε από την ομάδα μας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλου μας πεισμώνει περισσότερο.

Η απάντηση μας θα πρέπει να είναι μια και μοναδική. Να γεμίσουμε αύριο Δευτέρα το ΕΑΚ και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα. Τέρμα στη γκρίνια. Τέρμα στην αποστασιοποίηση. Τέρμα στις αποπροσανατολιστικές δηλώσεις …από όπου και αν προέρχονται.

Ολοι κοντά στην ομάδα. Ολοι κοντά στον Ολυμπιακό Βόλου».

Ηττα για τους Νέους

Με πολλές απουσίες ο Ολυμπιακός Βόλου γνώρισε την ήττα χθες για το πρωτάθλημα Νέων της Β’ Εθνικής. Στην 8η αγωνιστική για τον 4ο όμιλο στη Νεάπολη ο Ολυμπιακός έχασε 1-4 από τον Τύρναβο.

Η 12η αγωνιστική στην Football League

Η 12η αγωνιστική γίνεται σήμερα και αύριο στη Football League και ο Στέλιος Φώτης από την Εύβοια θα είναι ο άρχοντας της αυριανής αναμέτρησης στο ΕΑΚ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Εθνικό Σερρών.

Στα ματς των δύο πρωτοπόρων των ομίλων, στο Καλαμαριά – Λαμία άρχοντας του αγώνα θα είναι ο Φωτιάδης του Συνδέσμου Καστοριάς και ο Πουλήμας του Συνδέσμου Κέρκυρας θα σφυρίξει στο ΑΕΚ – Καλλιθέα.

Από εκεί και πέρα, στην αναμέτρηση Απόλλωνας – Επισκοπή ορίστηκε ο Κυριαζίδης.

Αναλυτικά η 12η αγωνιστική στην Football League:

Βόρειος Ομιλος

Σήμερα

15.00: Ηρακλής – Αγροτικός Αστέρας

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτικής Αττικής)

Βοηθοί: Κασσαβέτης (Αιτωλοακαρνανίας), Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)

4ος: Μολιχιτούδης (Μακεδονίας)

15.00: Τύρναβος – Φωκικός

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Κύφος (Πιερίας), Χαδήμογλου (Μακεδονίας)

4ος: Τίκας (Καρδίτσας)

15.00: Αναγέννηση Καρδίτσας – Πιερικός

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας), Αναστασίου (Λάρισας)

4ος: Τζήλος (Λάρισας)

16.00: Καλαμαριά – Λαμία

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Κεντζιόπουλος (Καστοριάς)

4ος: Κοτσάνης (Δράμας)

Αύριο Δευτέρα (12/1)

15.00: Ολυμπιακός Βόλου – Εθνικός Σερρών

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)

Βοηθοί: Γκαβέρας (Αχαΐας), Σπανός (Αχαΐας)

4ος: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

15.00: Ζάκυνθος – ΑΕΛ

Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών)

Βοηθοί: Σαμοΐλης (Αθηνών), Λαμιάς (Μεσσηνίας)

4ος: Μπλάνας (Μεσσηνίας).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΕΣ ΑΓ Ν-Ι-Η ΓΚΟΛ ΒΑΘ.

1. Λαμία 11 8-3-0 14-4 27

2. ΑΕΠ Ηρακλής 10 8-2-0 14-1 26

3. Λάρισα 10 6-1-3 12-5 19

4. Ζάκυνθος 10 5-2-3 11-7 17

5. Ολυμπιακός Βόλου 10 4-2-4 13-13 14

6. Πιερικός 10 3-3-4 4-8 12

7. Αγροτικός Αστέρας 10 3-2-5 6-11 11

8. Απόλλων Καλαμαριάς 10 3-2-5 6-8 11

9. Αναγέν. Καρδίτσας 10 3-1-6 5-15 10

10. Eθνικός Γαζώρου 10 2-4-4 4-6 10

11. Αιγινιακός 11 2-3-6 6-10 9

12. Τύρναβος 10 1-5-4 5-9 8

13. Φωκικός 10 1-4-5 6-9 7

Νότιος όμιλος

Σήμερα

15.00: Απόλλων Σμύρνης – Επισκοπή

Διαιτητής: Κυριαζίδης (Εβρου)

Βοηθοί: Συνιοράκης (Πειραιά), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

15.00: Φωστήρας – Αλιμος

Διαιτητής: Ντοκάκης (Χανίων)

Βοηθοί: Κουτσογιάννος (Αθηνών), Ντάλλας (Αθηνών)

15.00: Ερμιονίδα – Παναιγιάλειος

Διαιτητής: Καρυοφύλλης (Πειραιά)

Βοηθοί: Μητάρης (Ανατολικής Αττικής), Σεφέρης (Κορινθίας)

18.00: ΑΕΚ – Καλλιθέα

Διαιτητής: Πουλήμας (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Πολυχρονιάδης (Ανατολικής Αττικής), Μπαλιάκα (Λέσβου)

Αύριο, Δευτέρα (12/1)

18.00: Χανιά – Παναχαϊκή

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Κουράκης (Ηρακλείου)

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου