ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Α.Σ. Βόλος 2004 – Με το μυαλό στην… αντεπίθεση

α-σ-βόλος-2004-με-το-μυαλό-στην-αντεπίθε-735038

Κομβικό παιχνίδι, που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την υπόθεση παραμονή, δίνει σήμερα ο Βόλος 2004 (1 μ.μ.) στο Βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου απέναντι στον Εργοτέλη. Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής γυναικών μετά τις εορτές και για την 8η αγωνιστική οι ερυθρόλευκες φιλοξενούν τις Κρητικές.

Η βαθμολογία των δύο ομάδων εκ των πραγμάτων μετατρέπει το σημερινό παιχνίδι σε «τελικό» για τις Βολιώτισσες, αφού βρίσκονται στην 9η θέση με δύο βαθμούς, ενώ ο Εργοτέλης είναι 8ος με πέντε. Αυτό είναι το πρώτο από τα έξι εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια (ακολουθούν τα Χανιά, ο Αρης, ο Πετρωτός, ο Ατρόμητος και η Γλυφάδα) στα οποία οι παίκτριες του Χάρη Αμπελάκια σκέφτονται μονάχα τη νίκη για να πάρουν πολύτιμους βαθμούς όσον αφορά τον στόχο της παραμονής.

Στη διάθεση του Χάρη Αμπελάκια, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι: Κατερίνα Τσιρδάνη, Μαρία Γουγούση, Άσπα Χατζηλαζάρου, Τζωρτζίνα Λιγουδιστιανού, Ολια Κέκου, Ευαγγελία Παπασακελλαρίου, Μαριαλένα Οικονόμου, Χρύσα Γάτσιου, Εφη Κόντου, Χρύσα Βέτσικα, Φωτεινή Οικονόμου, Φιλίτσα Σύρμου, Φαίδρα Λόγου, Παρασκευή Πούλιου, Ισιδώρα Πάσχου, Δήμητρα Γρηγοριάδη, Κωνσταντίνα Καραδήμητρου και Λουΐζα Γκανή.

Η σημερινή (8η) αγωνιστική

ΠΑΟΚ – Αρης (11.30 π.μ.)

Ατρόμητος – Αμαζόνες (12.15)

Βόλος 2004 – Εργοτέλης (1 μ.μ.)

Ικαρος Πετρωτού – Ελπίδες (3 μ.μ.)

Χανιά – Γλυφάδα (3 μ.μ.)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου