ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με αέρα κορυφής ο Ολυμπιακός Βόλου

με-αέρα-κορυφής-ο-ολυμπιακός-βόλου-660310

Με άλλη μια νίκη, με αέρα κορυφής και με πίστη για άνοδο θέλει σήμερα (3 μ.μ.) να ξεκινήσει αγωνιστικά τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου, με τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής, με τον κόσμο στο πλευρό του… ξεκινά στο Πανθεσσαλικό τους αγώνες του στο 2019 που έχει χαρακτηριστεί έτος ανόδου, υποδεχόμενος τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, σε ματς της 14ης αγωνιστικής…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Τα «σημάδια» για τη νέα χρονιά είναι θετικά για τους ερυθρόλευκους και αγωνιστικά και οργανωτικά και αν πέρσι τελευταίο ματς με τον ΓΣΑ στον Βόλο «πανηγύρισαν» την παραμονή, τώρα στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος ….πάλι με τον Αλμυρό στον Βόλο θέλουν και μπορούν να πανηγυρίσουν άνοδο. Επίσης η ομάδα έχει πάρει πρόκριση τελικού… και τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΘ… έκανε ντάμπλ!

Ο Ολυμπιακός σήμερα θα επιστρέψει για αγώνα πρωταθλήματος μετά από πολύ καιρό με το τελευταίο ματς να ήταν 16/12/18, ενώ είχε παίξει και κύπελλο ΕΠΣΘ (22/12) και θέλει στις 3 μ.μ. να είναι σοβαρός και να μη δείξει επηρεασμένος οπό την έλλειψη ρυθμού αγώνων…

Το σημερινό ματς είναι το πρώτο του β΄ γύρου ενώ εκκρεμεί η 13η αγωνιστική και στόχος βεβαίως πάντα είναι οι νίκες για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κάνει ώς τώρα το 6 στα 6 ως γηπεδούχος και με τέρματα 25-2 και φυσικά θέλει το επτά στα επτά ενώ οι ερυθρόλευκοι με τον κόσμο συμπαραστάτη θέλουν να μη φανούν επηρεασμένοι από την απραξία αλλά και το γεγονός ότι η προετοιμασία έγινε μετ’ εμποδίων και με προπονήσεις ακόμη και στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Χωρίς Στεφάνοβιτς

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ανακοινώσει ήδη την απόκτηση του Σέρβου χαφ Στεφάνοβιτς, ο οποίος έχει εμπειρία από τα ελληνικά γήπεδα, αλλά δεν μένει εκεί μεταγραφικά αφού θα αποκτήσει άλλους δυο «έτοιμους» παίκτες, αλλά κυρίως θέλει συνέχεια στο γήπεδο…

Πάντως στο σημερινό ματς δεν θα αγωνιστεί ο Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς καθώς αναμένεται η μπλε κάρτα του και δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του, ενώ απόντες θα είναι και ο τραυματίας Σάκης Σάββας, αλλά και ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης που πιθανόν θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, με πιθανότερο επόμενο σταθμό της καριέρας του στον Π.Ο. Τρίγλιας (αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας). Ο έμπειρος μέσος μάλιστα έχει πάρει άδεια και δεν προπονείται με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Στεφάνοβιτς αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα (20/1), ενώ ώς τότε ίσως υπάρχει κι άλλος νέος παίκτης στο ρόστερ.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής τελευταίας προπόνησης της ομάδας ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Πιο συγκεκριμένα οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε είναι οι: Γιακουμής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπουτζίκος, Οικονομόπουλος, Λεάντρο Πίντο, Ναζίμ, Κόλα, Σερτζίνιο, Ζγκούρη, Λώττας, Φλίγκος, Σαχινίδης Σκοπελίτης, Καμπλιώνης, Ρόκας, Παπαϊωάννου, Μαργαρίτης, Πατσής, Καναβός και Παλιούρας.

Οσον αφορά στις συμμετοχές των «ερυθρολεύκων» ώς τώρα στο πρωτάθλημα και στα 12 ματς έχουν παίξει οι Λεάντρο Πίντο, Μπουτζίκος, Λώττας, Οικονομόπουλος, Ναζίμ, Κόλα και Σκοπελίτης ενώ 11 συμμετοχές έχουν οι Φλίγκος, Σερτζίνιο, Ζγκούρη και 10 ο Στάθης Ρόκας.

Σε 8 ματς έχει καθίσει κάτω από τα δοκάρια ο Γιακουμής (σε 4 ο Παλιούρας), ενώ 8 συμμετοχές έχει και ο Ευθυμιάδης, 7 ο Παπουτσογιαννόπουλος και 6 ο Καμπλιώνης.

Σε 5 ματς ξεκίνησε ο Σάββας, σε 4 πρόλαβε ο Σαχινίδης και 4 συμμετοχές έχουν και οι Παπαϊωάννου, Νόνης και 1 ματς έπαιξε ο Μαργαρίτης ενώ ο τρίτος γκολκίπερ Χρ. Πορής και οι Θ. Καναβός και Γ. Πατσής έχουν συμμετοχή στο Κύπελλο.

Θετικό είναι επίσης ότι έχουν σκοράρει συνολικά 11 παίκτες. Τα 35 γκολ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα έχουν πετύχει 8 ο Κώστας Φλίγκος, 7 ο Φελίπε Σερτζίνιο, 5 ο Ντέιβιντ Ναζίμ, 4 ο Αντώνης Ζγκούρη, 3 ο Αρης Λώττας, από 2 οι αμυντικοί Λεάντρο Πίντο και Νίκος Μπουτζίκος και από 1 οι Ρόκας, Οικονομόπουλος, Καμπλιώνης και ο Σαχινίδης.

Τα εισιτήρια με Οικονόμο

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν το «παρών» στο σημερινό παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο Πανθεσσαλικό. Παράλληλα, ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων. Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου, στις 15:00, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Οι τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία είναι οι εξής:

-Τιμή εισόδου 10€.

-Γυναίκες – παιδιά (από 12 ετών και άνω) 5€.

-Ανεργοι (με την επίδειξη του εγγράφου του ΟΑΕΔ, που αναφέρει την ανεργία και της αστυνομικής ταυτότητας) 5€.

Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει στο σύνολό της από την 2η πεζογέφυρα και μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας Gold μπορούν να εισέλθουν από την κεντρική είσοδο του Σταδίου κάνοντας χρήση των χώρων στάθμευσης.

Την ημέρα του αγώνα θα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας τους από ειδικό σταντ που θα βρίσκεται δίπλα στο εκδοτήριο εισιτηρίων, το οποίο θα λειτουργεί από τις 14:00.

Να σημειωθεί ότι απαγορεύεται ρητά η στάση και η στάθμευση στο περιστύλιο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ».

Στο μεταξύ εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες έδρας του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κυκλοφόρησε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Αναλυτικά οι τιμές: Κατηγορία Gold VIP-100€ (με δυνατότητα στάθμευσης στο πάρκινγκ του Σταδίου), κατηγορία Silver-40€, κατηγορία Fans-30€ (η διάθεση θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τον σύνδεσμο Austrian Boys), κατηγορία Ladies-25€, κατηγορία Junior-25€ (για παιδιά από 13 έως 18 ετών) και η διάθεσή τους θα γίνεται από τα εξής σημεία:

Γραφεία ποδοσφαιρικού τμήματος, Πανθεσσαλικό Στάδιο, γραφεία Ερασιτέχνη, Ιάσονος με Λώρη και Σύνδεσμος Austrian Boys

Ο Τσιμεντερίδης στο Πανθεσσαλικό

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Βόλου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η οποία θα διεξαχθεί σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (15.00) θα διευθύνει ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης.

Ο Τσιμεντερίδης έχει «σφυρίξει» σ’ ένα παιχνίδι πέρυσι τον Ολυμπιακό Βόλου και συγκεκριμένα στις 21 Ιανουαρίου 2018 με τον Αστέρα Ιτέας στο Πανθεσσαλικό (0-0).

Στο σημερινό ματς θα έχει βοηθούς τους Θεόδωρο Τζιουβάρα από την ΕΠΣ Κοζάνης και Κώστα Σταφυλά από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο Οικονόμος

Ο Ολυμπιακός στον α’ γύρο (30/9/18) κέρδισε στην Τσαριτσάνη 1-2 (74’Γκαμπέτας -54’, 90’ Ναζίμ) αλλά ο Οικονόμος δείχνει δυνατός εκτός έδρας με μόλις μια ήττα!

Είναι 11ος με 13 βαθμούς (3 νίκες-4 ισοπαλίες-5 ήττες (12-18 γκολ) και σε 7 αγώνες στην έδρα του έχει 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 4 ήττες (9-12 γκολ), ενώ εκτός έδρας έχει 1-3-1 με τη μοναδική ήττα στον Βόλο, ενώ έχει 3-6 γκολ εκ των οποίων τα 4 δέχτηκε στο Πανθεσσαλικό.

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης έχει κερδίσει 0-1 στην Καρδίτσα και πήρε ισοπαλίες σε Νεοκαισάρεια, Καλαμπάκα και Αγριά.

Ακολουθούν τρία εκτός έδρας

Ενώ σήμερα «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, για την 14η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πρώτης του δευτέρου γύρου, η ΕΠΟ αποφάσισε όπως η 13η αγωνιστική, η οποία δεν διεξήχθη λόγω του χιονιού, να πραγματοποιηθεί εμβόλιμα την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης θα δώσουν τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στη σειρά μέσα σε μία εβδομάδα. Συγκεκριμένα, στις 20 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσουν τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα, ακολουθεί στις 23/1 το ματς στον Αλμυρό και στις 27 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Ετσι το πρόγραμμα του διαμορφώνεται ως εξής

14η αγωνιστική (σήμερα-15.00): Ολυμπιακός -Οικονόμος Τσαριτσάνης

15η (20/1-15.00): ΑΣ Μετέωρα- Ολυμπιακός

13η εξ αναβολής (23/1-15.00): ΓΣ Αλμυρού – Ολυμπιακός

16η (27/1-15.00): Πιερικός -Ολυμπιακός

17η (3/2-15.00): Ολυμπιακός – Θησέας Αγριάς

18η (10/2- 15.00): ΑΟ Στυλίδας -Ολυμπιακός

19η (17/2-15.00): Ολυμπιακός – Νίκη

20η (24/2-15.00): Απόλλων Μακρυχωρίου -Ολυμπιακός

21η (3/3-15.00): Ολυμπιακός -Αστέρας Ιτέας

22η (17/3-15.00): Ολυμπιακός -ΑΟ Σελλάνων

23η αγωνιστική (24/3-15.00): Αναγέννηση Καρδίτσας- Ολυμπιακός

24η (31/3-15.00): Ολυμπιακός – Φωκικός

25η (7/4-16.00): Αχιλλέας Νεοκαισάρειας- Ολυμπιακός

Και 26η αγωνιστική (14/4-16.00): Ολυμπιακός Βόλου- ΓΣ Αλμυρού

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου