ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στα «κόκκινα» ο Σέρβος Στεφάνοβιτς

στα-κόκκινα-ο-σέρβος-στεφάνοβιτς-663225

Με ένα μεταγραφικό «μπαμ» άρχισε τη χειμερινή ενίσχυση ο Ολυμπιακός Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την απόκτηση του Σέρβου μέσου Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς που αγωνιζόταν στη Ρομποντνίσκι των Σκοπίων ενώ έχει θητεία και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο 32χρονος Σέρβος μέσος διαθέτει πλούσια εμπειρία από τα ελληνικά, όσο και από τα ευρωπαϊκά γήπεδα καθώς φέτος με την Ραμποτνίτσκι έπαιξε και στο Γιουρόπα Λιγκ δυο ματς κόντρα στην Χόνβεντ, ενώ στη χώρα μας έχει παίξει σε Καλλονή, Τρίκαλα, Δόξα Δράμας και Άρη.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει λύσεις τόσο στη δημιουργία, όσο και στο αμυντικό κομμάτι, καθώς αγωνίζεται και ως αμυντικός χαφ.

Το όνομα του Στεφάνοβιτς είχε ακουστεί και πέρσι ενώ και τώρα πριν μια εβδομάδα σε δηλώσεις του ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος ερωτώμενος για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Σέρβο μέσο τόνισε ότι ο ίδιος τον έφερε ως μάνατζερ στην Ελλάδα και πως πρόκειται αφενός για δύσκολη περίπτωση, αφού έχει συμβόλαιο με ομάδα των Σκοπίων, αφετέρου ο Ολυμπιακός Βόλου έχει άλλη προτεραιότητα. Πάντως μετά την απόλυτη μυστικότητα και αφού πρώτα το όνομά του διέρρευσε σε Αθηναϊκό μέσο χθες η διοίκηση ανακοίνωσε επίσημα την πρώτη δυνατή μεταγραφή…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Παίκτης με… άρωμα Europa League στον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ljubomir Stevanovic (Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς).

Πρόκειται για μία υψηλού επιπέδου μεταγραφή, που αναμφισβήτητα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα μας. Ο 32χρονος μέσος, γεννημένος στο Zrenjanin (Ζρένιανιν), έχει εμπειρία από Europa League πραγματοποιώντας 7 συμμετοχές με Rabotnicki και Metalurg.

Ο Stevanovic έχει σημαντικές παραστάσεις από τα ελληνικά εθνικά πρωταθλήματα καθώς έχει πραγματοποιήσει συνολικά 90 συμμετοχές. Πιο συγκεκριμένα έχει αγωνιστεί 16 φορές στη Super League με την ομάδα της Καλλονής (σεζόν 2014 – 15), 66 φορές με την ομάδα των Τρικάλων (σεζόν 2015 – 17), ενώ πραγματοποίησε 8 εμφανίσεις με την ομάδα του Άρη και της Δόξας Δράμας την σεζόν 2017 – 18. Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε 15 φορές με τα «χρώματα» της Rabotnicki Skopje (A’ Εθνική Σκοπίων).

Ο Σέρβος μέσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα πρωταθλήματα της Σερβίας με την Vojvodina και Banat και (Α’ & Β’ Εθνική) καθώς και των Σκοπίων (Α’ Εθνική) με τα «χρώματα» της Metalurg».

Ο παίχτης αφού υπέγραψε δήλωσε ότι: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και θα βοηθήσω να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Έχω συνεργαστεί με τον coach Αμανατίδη καθώς και με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο στην ομάδα των Τρικάλων καθώς και γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές με τους οποίους ήμουν συμπαίχτης όπως ο Pinto, o Serginio, ο Λώττας, ο Καμπλιώνης και ο Φλίγκος. Γνωρίζω ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι δίπλα στην ομάδα και ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό». Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλωσορίζει τον Stevanovic στην ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται να είναι υγιής».

Φυσικά ο Στεφάνοβιτς δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, αφού στη λίστα φέρεται να είναι και ο Μανώλης Νικολακάκης που ανήκει στο δυναμικό της Καλλιθέας και έχει φορέσει και τη φανέλα των Λεβαδειακού, Επισκοπής, ΑΕΛ, Τρικάλων, Εργοτέλη και της «Ακρόπολις» στη Σουηδία, αλλά και ο επίσης αμυντικός ο Χρήστος Κουκόλης που έχει αγωνιστεί σε Βέροια, Γάζωρο, Πανσερραικό, Αγροτικό Αστέρα, Λαμία και φέτος στον Ηρακλή.

Τσεκούρας: Ολοι μαζί μπορούμε

Με γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Νίκος Τσεκούρας, ευχαριστεί όλους όσοι βοηθούν τον σύλλογο, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η ποδοσφαιρική ομάδα θα καταφέρει στο τέλος να στεφθεί πρωταθλήτρια καλώντας τους φιλάθλους της ομάδας να συνεχίσουν να στηρίζουν τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Τσεκούρα: «Εκ μέρους όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας θέλω να εκφράσω τις ευχές μου για χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2019 με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους επαγγελματίες του Νομού μας, τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει σε όλα τα μέλη της Διοίκησης και την βοήθεια που έχουν προσφέρει, όποτε τους το έχουμε ζητήσει, από την αρχή της προσπάθειας μας για την αναγέννηση αυτού του μεγάλου Συλλόγου.

Αυτοί είναι ο μεγάλος και διαχρονικός χορηγός του Συλλόγου μας.

Η προσπάθεια που κάνουμε για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με παίκτες που η θέση τους δεν είναι να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, είναι εμφανής.

Τώρα θέλουμε τους φιλάθλους και φίλους του Ολυμπιακού Βόλου κοντά μας, να βοηθήσουν την προσπάθεια μας.

Αυτούς που δεν τον εγκατέλειψαν ποτέ, αυτούς που του στάθηκαν στα δύσκολα, αυτούς που διαδήλωναν κατά χιλιάδες για την άδικη εξαφάνιση της ομάδας μας από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου, μετά από πολλές περιπέτειες, βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Είναι η ώρα όλοι μαζί να κάνουμε την τελική προσπάθεια και να πανηγυρίσουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο.

Από αύριο η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου ξεκινά με διάφορες εκδηλώσεις την τελική προσπάθεια της για την οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος και καλούμε παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι βιώνουμε, όλους όσους αγαπάνε την μεγάλη ομάδα της πόλης μας και θέλουν τον Ολυμπιακό Βόλου ΠΡΩΤΟ και ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ να βοηθήσουν για μια ακόμη φορά την προσπάθεια μας. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΝΙΚΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ».

Ολυμπιακός-Οικονόμος

Ο Ολυμπιακός έχει και αγώνα την Κυριακή και στο πρώτο ματς του 2019 θα παίξει με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, σε ματς της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής που θα διεξαχθεί (13/1-15.00) στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει για αγώνα πρωταθλήματος μετά τις 16/12/18 ενώ είχε παίξει και κύπελλο ΕΠΣΘ (22/12).

Το κυριακάτικο ματς θα διευθύνει ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, που είχε «σφυρίξει» και πέρυσι στο Πανθεσσαλικό στο 0-0 με τον Αστέρα Ιτέας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου